📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Wsiowagen wygrał. ŻAL
Alpha12 ma lepsze przyspieszenie 0-200km/h od golfa i osiaga wyzsza predkosc przy 1/4 mili z mnimalnie gorszym czasem....za to golf ledwo dociaga do max. 320km/h, wiec na mile byl by to bardzo nierowny pojedynek dla golfa, GTR robi 1mile ponizej 24s z predkoscia ponad 380..
Cenowo Golf z takimi przeróbkami wyjdzie taniej niż reszta tych aut.
Powoli zaczynaja pojawiac sie znaFcy... ale z braku laku ja moim 1.8 przechodze kolo tych aut jak kolo wozu z gnojem /.......A teraz czekam
Olasty napisał/a:
ledwo dociąga do max 320km/h cóż za słabeusz
No w tego typu autach z ekstremalnym tuningiem to 320km/h to nie jest jakis super wyczyn...w moim W8 mialem 280km/h z fabryki
Golf traumwagen.
No nierówny, stosunek mocy do masy pewnie inny, veyron robiony pod VMax i do tego razem z GT-Rem muszą jeszcze pokonywać zakręty. Golf ma jedno zadanie, zapierdalać przed siebie przez 1/4 mili.
ta a z golfa została tylko buda reszta na w większości seryjnych podzespołach a po drugie masa
roznica jest taka, że veyronem jadąc 400 można prowadzic jedna reka i rozmawiac przez telefon...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów