Kiepsko się dla niego skończyła ta nieroztropność.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Wciskajcie 6
Omijanie na przejściu dla pieszych ... a dziadek wyjebane ma biegnie i nie patrzy na pojazdy, dwoje debili się spotkało
Krakus36 napisał/a:
Omijanie na przejściu dla pieszych ... a dziadek wyjebane ma biegnie i nie patrzy na pojazdy, dwoje debili się spotkało
Widzisz może jaki kolor światła jest zapalony na sygnalizatorze, nad tą 4-pasmową jednokierunkową jezdnią?
kokos_123 napisał/a:
Widzisz może jaki kolor światła jest zapalony na sygnalizatorze, nad tą 4-pasmową jednokierunkową jezdnią?
gdzie ty tam światła widzisz? sto metrów dalej?
Mzimu napisał/a:
gdzie ty tam światła widzisz? sto metrów dalej?
O to że mają pojebane światła, które są za skrzyżowaniem, a nie przed i to jeszcze poziomo, to proszę pisać do Chin, a nie do mnie. Tam wszystkie światła są za skrzyżowaniem, choć niektóre są już pionowe. Niby wygodniejsze bo nie musisz robić żyrafy jak stoisz pierwszy.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów