📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
W 4 pancernych grał kiedyś i gwoździe giął.
Ty z tym filmikiem od Rusków - wpisz imię i nazwisko bohatera mojego tematu i zobaczy co on robi.
Drze na pół książkę z ponad 1000 stron, gnie patelnie w rulon i wykrzywia wszystko co możliwe, ma nawet filmik z Markiem Henrym , sławnym z Wrestlingu wielkim czarnuchem,.
Drze na pół książkę z ponad 1000 stron, gnie patelnie w rulon i wykrzywia wszystko co możliwe, ma nawet filmik z Markiem Henrym , sławnym z Wrestlingu wielkim czarnuchem,.
Tassadar napisał/a:
W 4 pancernych grał kiedyś i gwoździe giął.
a dokładniej to wyciągnął z drzewa i owinął dookoła palucha
oglądałem ten odcinek, ten koleś potrafi wykorzystać więcej komórek mięśniowych niż przeciętny człowiek, genetyka rules dziwki!
Podobno kiedyś zrobił kobiecie palcówkę. Umarła.
@kaszysz
chyba kłucie dupy
chyba kłucie dupy
taki to musi uważac przy waleniu konia, ja pierdole
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów