Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tagi: niesamowita :: kopalnia :: szczyrc :: duża :: innej :: perspektywy
weź zrób coś z tym
ktoś będzie szukał tego filmu po tagu "innej" ?
Tagi: niesamowita :: kopalnia :: szczyrc :: duża :: węgiel :: brunatny :: filmowane :: lotu :: ptaka
sadistic.pl/instrakszyn-jak-poprawnie-tagowac-tematy-vt46622.htm masz, poczytaj
jak nadal będziesz tak bezsensownie tagować, to będę ci usuwać tematy.
tak samo cześć tagów jest z dupy w temacie z ptakiem...
weź zrób coś z tym
ktoś będzie szukał tego filmu po tagu "innej" ?
sadistic.pl/instrakszyn-jak-poprawnie-tagowac-tematy-vt46622.htm masz, poczytaj
jak nadal będziesz tak bezsensownie tagować, to będę ci usuwać tematy.
tak samo cześć tagów jest z dupy w temacie z ptakiem...
nie wiem jak jeszcze o tagować może być ?
poza tym ten link co Pener podesłał se otwórz i poczytaj, aż zrozumiesz i się nauczysz
K.U.M.I.X.O., 4.8. Użytkownicy rozpoczynający nowy wątek powinni w odpowiednim polu wpisać co najmniej 2 tagi określające zawartość wątku. Jako tagi należy używać: rzeczowników (np. śmiech, pajac), czasowników (np. śmiać się, pajacować), przymiotników (śmieszny, śmieszna) lub nazw własnych, bezpośrednio związanych z tematem. Tagi powinny być pisane w języku polskim przy użyciu polskich liter (ź, ć, ń i in.).
poza tym ten link co Pener podesłał se otwórz i poczytaj, aż zrozumiesz i się nauczysz
ok przestudiowałem dobrze link od penera , powiem ci , że filmiki wrzucam od jakiegoś tygodnia , więc spokojnie
Odkrywka w Szczercowie kopie węgiel dla Elektrowni Bełchatów, a najstarsza odkrywka KWB Bełchatów jest już praktycznie wyczerpana i koparek tam już nie zobaczysz, co najwyżej zwałowarki /na filmiku zwałowarka w 2:48/. Zobaczyć to można z punktu widokowego w Kleszczowie, ale została tylko wielka dziura w ziemi.
edit
w 2:21
piach piach piach piach piach duża koparka piach piach piach duża koparka z drugiej strony
lepiej bym tego nie ujal .... czym tu sie jarac ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów