Brutalna scena walki rodem z Bollywood...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pogoda w tym filmie napierdala szybciej niż w chuj.
wkurwiony rolnik
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."
znajdźcie mi polską produkcję w której takie sceny w ogóle są i są zrobione lepiej.
osobiście wole obejzec sobie "chlopaki nie płaczą ", "killer" Kiler-ów 2-óch" "poranek kojota" i tym podobne klasyki niz ogladac jak jakis kebab driftuje traktorem
Wg polskiego internetu dorobek Bollywood sklada sie z trzech scen: ww. koles z wasami na traktorze, koles z wasami wyciagajacy zloczynce z "dachującego" 2m nad ziemia samochodu oraz miliarda pseudoterminatorów. W bonusie jeden kawalek którego nie daje sie sluchac - wyjekoles z wasami i w ciemnych okularach
czemu RODEM Z BOLLYWOOD skoro to jest bollywood ?
Czekam na koniki pony!
mój tato też tak umie ciągnikiem
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów