📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
dobrze ze mial okulary - to ewidentnie podnioslo bilans okaleczen
Szanuję ludzi którzy mieli możliwość sprawić by nikt się nigdy nie dowiedział a i tak wrzucają swoje fail'e
PalonyPaznokieć napisał/a:
Szanuję ludzi którzy mieli możliwość sprawić by nikt się nigdy nie dowiedział a i tak wrzucają swoje fail'e
live streaming mówi Ci to coś?
Tyle są warci ci ciemni inżynierowie, gibać się umie, ale drążka czy kółka zawiesić to już nie
moj kolega opisał sytuację
Zygmunt ksywa "Zurich" bo niemcy nie potrafią wymówić jego imienia,- HYDRAULIK, lat 39 pracuje w niemczech jako PIEKARZ.
wyjaśnił problem następująco:
-kołek przechodzący przez płyte k-g i wchodzący do stabilnego podłoża miał zbyt małą powierzchnię styku z w/w elementem by wytworzyć opór niezbędny do utrzymania ciężaru.
jednym słowem zygmunt powiedział:"kurwa kołki za krótkie dał"
Zygmunt ksywa "Zurich" bo niemcy nie potrafią wymówić jego imienia,- HYDRAULIK, lat 39 pracuje w niemczech jako PIEKARZ.
wyjaśnił problem następująco:
-kołek przechodzący przez płyte k-g i wchodzący do stabilnego podłoża miał zbyt małą powierzchnię styku z w/w elementem by wytworzyć opór niezbędny do utrzymania ciężaru.
jednym słowem zygmunt powiedział:"kurwa kołki za krótkie dał"
nie wiedział że do strefy rozciąganej złe kotwienie używał
i tak bardziej przykokszony jest niż 90% sadoli.
Po co używać słowa "inżynier" do jakiegoś ciemnego geja z kucykiem jak 3 latka? Jak już to pajac lub klaun. A o inżynierze to Ci chyba dziadek opowiadał w 39, jak spawali pistolety z rurek. Rozumie ten cały szał na nazywanie uchodźców doktorami,inżynierami itp ale w tym przypadku to raczej nie "uchodźca". Skończyłeś uniwersytet na kierunku humanistycznym, że masz takie parcie na porównania do inżynierów?
PS; czepiam się bo "student prawa" odchodzi w zapomnienie a to główna wylęgarnia gejostwa i głupoty. A teraz to chcą pod inżynierów podpiąć
Belweder, No cóż chodziło raczej o zestawienie mitu wykształconych ciemnych + te okulary zerówki, które nosi tylko po to żeby inteligentnie wyglądać, bo taka moda, ale skoro dzięki temu mogłeś taki wywód wygłosić to na zdrowie
Ja myślę, że to sprawka tych gwiazdek poprzyklejanyvh na ścianie pod sufitem. Takie to... pedalskie
Nieźle mu ktoś klatkę urządził.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów