18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Przedstawiam wam niesamowitą maszynę do zbierania truskawek zasilaną cebulą a dokładniej cebulakami.
Nie ma co ulepszać. Napęd z Polaków jest tańszy niż cokolwiek innego.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Gymnorhinus 2019-04-25, 14:05 18
Zagadka dnia:
Co jest tańszego od polaka?

Jego głos

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
poligon6 2019-04-25, 15:01 89
Nie wiem czy napierdalanie sie z cięzkiej, uczciwej pracy ludzi jest w ogóle na miejscu. To własnie min. dzieki takiej pogardzie PiS doszedł do władzy, bo Janusze, Grazyny, Mohery, Cebularze i inni sie wkurwili.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Januszznarnii 2019-04-25, 15:10 15
@up daj spokoj 15 latkom albo durnym 20+, jak widać jeszcze nie nauczyli się szacunku i mają siano w głowie
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2019-04-25, 15:27 11
poligon6 napisał/a:

Nie wiem czy napierdalanie sie z cięzkiej, uczciwej pracy ludzi jest w ogóle na miejscu. To własnie min. dzieki takiej pogardzie PiS doszedł do władzy, bo Janusze, Grazyny, Mohery, Cebularze i inni sie wkurwili.

Prawda, chociaż Polska zawsze będzie dupą EU w kwestii zarobków, wciąż tania siła robocza a zwłaszcza w korporacyjnym świecie.
PiS zdobył głosy bogojebnej biedoty bo nic tak nie skutkuje jak jałmużna.... Smutne, ale prawdziwe.
Zgłoś
zerwikaptur 2019-04-25, 15:38 32
Co za dzban .
Urzadzenie stosowane od kilkudziesieciu lat na niemal kazdej wiekszej plantacji czy to truskawek,ogorkow i innych warzyw .
Co jest tansze od Polaka juz wymieniam:
Ukrainiec,slowak,cale balkany .
Zgłoś
O................n 2019-04-25, 16:36 4
Abraxus napisał/a:

Przedstawiam wam niesamowitą maszynę do zbierania truskawek zasilaną cebulą a dokładniej cebulakami.
Nie ma co ulepszać. Napęd z Polaków jest tańszy niż cokolwiek innego.

Innymi słowy, twoja rodzina w komplecie...
Zgłoś
Noemi1998 2019-04-25, 16:38 8
taki Polak zbierajac w ten sposob truskawki w Holandii czy w Niemczech zarobi wiecej kasy niz student po politechnice w PL w pol roku ( 2 x ok 2100 euro x 4,33zl = 18186 PLN, wiec lepiej sie biedoki nie wypowiadajcie

ale malutki hihihi :*:*
Zgłoś
mesjans 2019-04-25, 16:47 5
Taka technologia to standard nawet w rozwiniętych krajach. Roboty do zbierania truskawek są bardzo drogie i występują na wielkich plantacjach gdzie się to opłaca a i rąk do zbierania nie ma. Taki robot to np AGROBOT Robotic Strawberry Harvester.
Zgłoś
janlew 2019-04-25, 17:41 3
Abraxus napisał/a:

Napęd z Polaków jest tańszy niż cokolwiek innego.

Opał z parchów jest tańszy, bo z surowiec warty mniej niż zero
Zgłoś
poligon6 2019-04-25, 18:00
Gerwazy Waligóra napisał/a:

Prawda, chociaż Polska zawsze będzie dupą EU w kwestii zarobków, wciąż tania siła robocza a zwłaszcza w korporacyjnym świecie.
PiS zdobył głosy bogojebnej biedoty bo nic tak nie skutkuje jak jałmużna.... Smutne, ale prawdziwe.

Zależy co było pierwsze, kaczor czy jajko, bo do tej pory obietnice wyborcze były gówno warte. Teraz wiadomo plebs został przekupiony.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-04-25, 18:54
Ale ochronę przed słońcem mają...
Zgłoś
Argeusz 2019-04-25, 19:02 1
I tak zajebiście, jak po skończeniu szkoły dorabiałem u janusza na polu w polsce to porobiłem 3 dni i do dzisiaj nie mam czucia w prawej łydce od tego kucania. Nie wiem jak te stare baby dawały tam radę dzień w dzień jebać, szkoda zdrowia.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
homorek 2019-04-25, 19:19 1
Po pierwsze ta tzw technologia jest stosowana od dawna. Po drugie primo lepsze to niż zapierdalać w pozycji zbieracza ryżu. I po trzecie primo ultimo, To nie national geographic.
Zgłoś
dukers 2019-04-25, 19:23 1
ruski napęd tańszy! Co nie abraxus ruski trollu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów