Hardkorowa wymiana w squasha
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan pograłbym z Tobą, ale tak z 5 min tylko, nie żebym kondycji nie miał ale , ten... no
troche to wygląda jak gra tych pedałków z piły nożnej którzy się kładą by wymusić faul :p
Jak osoba nie ogarniająca, czym jest w sumie squash, widzę tu dwóch obłąkanych, którzy biegają tu i tam
@up No i właśnie to jest cała tajemnica tego jak zrobić fortunę na waleniu piłeczką o ścianę. Budujesz 3 ściany pomieszczenia wielkości łazienki, dorzucasz czwartą z plastiku, kilka linii farbą i można kosić kasę na gościach, którym się wmówi, że napierdalanie ściany jest teraz modne. Nikt o squashu nie słyszał 20 lat temu (mimo, ze ma to dobrze z 200 lat) i nikt nie będzie pamiętał za kolejne 20 lat jak moda minie i coś innego będzie 'trendy'.
ładnie Przemek
ja bym to nazwał bardziej kaleczeniem niż niesamowitą wymiana.. porzucali się, było super ale patrząc na siłe i sposób odbić, MOIM ZDANIEM poziom bardzo niski
Nie nazwałbym tego niesamowitą wymianą w squasha. Zwykła gra z dłuższa wymianą W 19 sekundzie kolega w czarnej koszulce gdyby lekko ją odbił byłby koniec ale widać chcieli jak najdłuższą wymianę zrobić. Tak czy siak polecam tą grę bo się można nieźle poruszać i kondycję zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów