📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Na kiego chuja piszecie "znajomość angielskiego wymagana" jak kliknie to zobaczy czy czai, jak nie to pójdzie do następnego tematu..skoro to tylko film
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
huja potrzebna znajomosc angielskiego, wystarczy mniej wiecej znac wyglad zwierzat
Christopher Paolini
Weź daj mi spokój.
^up
Cóż za zbieg okoliczności, ja również
Ziomek jest mistrzem, chciałbym kiedyś pójść na jego występ. Motyw z lizaniem przez psa widowni - majstersztyk.
Cóż za zbieg okoliczności, ja również
Ziomek jest mistrzem, chciałbym kiedyś pójść na jego występ. Motyw z lizaniem przez psa widowni - majstersztyk.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów