📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten tego no... bez urazy ale wrzucaj sobie takie rzeczy może gdzie indziej...
Ja za dzieciaka miałem zabawkową atrapę strzelby, która naprawdę strzelała (duża, metalowa z plastikową kolbą w kolorze niebieskim). Pamiętam jak wpadłem na pomysł, by naładować ją metalowymi wkładami do pióra.
Strzelałem tak do pluszaków, które przeszywało na wylot.
Strzelałem tak do pluszaków, które przeszywało na wylot.
Kilka lat temu też się bawiło bronio-podobnymi patykami i wytaszczyło krzyczeć PEW-PEW
ogólem lepszy od polskiego kina
mrmleee napisał/a:
a ja myslalem ze po wystrzale łuska zostaje w komorze
To źle myślałeś. Łuska po oddaniu strzału i odsuwie zamka wylatuje na zewnątrz.
a potem się hamburgery będą oburzać, że dostęp do broni indukuje agresję
przynajmniej nie siedza w domu, tylko sie na powietrzu ruszaja ;d
co nie zmienia faktu, że ten filmik ma lepsze efekty specjalnie niż niejeden polski film
co to za pistolet który strzela kulami w łuskach ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów