koleżka opowiada o hardcorowych przygodach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
stary jak go zapinal tez mowil uuuuuuuuuuwypnij sie glebiej...
no kurcze powiem ci ze naprawde jestes ziomek niezły szacun dla ciebie i reszty kobitek...
Jak nie widzisz różnicy między wieśniakiem, a mieszkańcem wsi to twój problem. Prawda jest taka, że najwięcej wieśniaków jest z miasta. A łepek z filmu to cóż, pewnie skończy opowiadając te same historyjki kuplom z celi. Tam na pewno docenią.
Dokładnie najwięcej wieśniaków jest z miasta. Bo przecież mówiąc na kogoś ,,wiesniak" nie myśli się o jego pochodzeniu tylko o tym jak się zachowuje.
Dzięki bogu, że mama mnie wychowała.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów