📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a kto mi wytlumaczy jak zriobiono to ostatnie? bo sobie nie moge rozkminic na chlopski rozum
samoloty są od siebie oddalone, z tego profilu wygląda, że są blisko....
no inaczej byc nie moze:P tylko sie zastanwiam jaka jest odleglosc miedzy nimi bo wydaja sie byc podobnej wielkosci
ten drugi to większy model i przez to na zdjęciu są podobnej wielkości. Ale nie mam pojęcia jaka jest odległość między nimi
potem powstaja male samolociki
To jeszcze jedno ode mnie
@hairy_chest
Im większa ogniskowa obiektywu, czyli w skrócie im większy zoom, tym bliższe siebie wydają się obiekty na zdjęciu.
Im większa ogniskowa obiektywu, czyli w skrócie im większy zoom, tym bliższe siebie wydają się obiekty na zdjęciu.
Jak kogoś interesuje tematyka, to polecam stronę tego pana: hesja.pl/XPL/galeria/show/2
Typ wydał nawet album z fotami tego typu (widziałem gdzieś w empiku).
Typ wydał nawet album z fotami tego typu (widziałem gdzieś w empiku).
aż zwątpiłem, czy ja nadal jestem na sadistic.pl?
kleepsake napisał/a:
aż zwątpiłem, czy ja nadal jestem na sadistic.pl?
A co kurwa, ślepy jesteś? Nie widzisz dookoła napisów sadistic.pl? Nie widzisz szaty graficznej? Co Cię zmyliło?
To, że coś Ci nie pasuje to Twój wyłącznie ból i chuj to każdego obchodzi, bo Sadistic nie jest robiony pod Twoje widzimisię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów