jest dobry w chuj
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co on ma na głowie liść kapusty???
3:03 - WTF?!
Co ona chciała osiągnąć? Myślała, że jest taki zajebisty, że złapie 6 kubeczków w powietrzu?
Co ona chciała osiągnąć? Myślała, że jest taki zajebisty, że złapie 6 kubeczków w powietrzu?
lej mi te kole kurwa.
Prawda jest taka ze redbull+wodka robi sie w 5 sekund, a nie kurwa 7 minut 23 sekundy...wytrzezwiec mozna!!!
@push3k
a co to za sztuka?
a co to za sztuka?
gracz napisał/a:
Żadna, ale barmani w barach jakoś tego nie robią jak się ich prosi.@push3k
a co to za sztuka?
Sztuka, nie sztuka buraki. Ogółem zabawy z butelką lub tin'em nazywamy sztuką Flair. Mało jest to znane w Polsce, pomimo, że to właśnie Polak - Tomasz Małek jest obecnym mistrzem świata i rozpierdala konkurencję w przeróżnych krajach.
Barmaństwo samo w sobie jest sztuką jeżeli chodzi o znajomość alkoholi, win,likierów oraz koktajli.
Filmik suchar jak odchody mego jamnika gdy byłem ostatnio w Polszy (8 miesięcy ? Taki wapniaaaaak..).
Jeżeli się podoba to polecam
- Tomek Małek
- Brandan Rodrigues (tudzież Tandem Flair)
- Nicolas St Jean
Barmaństwo samo w sobie jest sztuką jeżeli chodzi o znajomość alkoholi, win,likierów oraz koktajli.
Filmik suchar jak odchody mego jamnika gdy byłem ostatnio w Polszy (8 miesięcy ? Taki wapniaaaaak..).
Jeżeli się podoba to polecam
- Tomek Małek
- Brandan Rodrigues (tudzież Tandem Flair)
- Nicolas St Jean
E tam, zamiast kombinować lepiej się zwyczajnie najebać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów