w wykonaniu Edwina Baptiste
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Altus napisał/a:
Pewnie wyćwiczył chwyt jak mu w zoo turyści banany rzucali
A co Ty mozesz cwiczyc, pierdzenie w stolek ? Fotelowy kolego :X
to jest kurwa football a wy szmataty tym graczom do fiuta nie dorastacie.
@up a ty mi nawet do jaj
Zajebista sprawa, szkoda tylko, że nie chwycił tego passa w end zone i nie zaliczył touchdownu wtedy byłby na pewno bardziej sławny.
Altus napisał/a:
Pewnie wyćwiczył chwyt jak mu w zoo turyści banany rzucali
kucma19 napisał/a:
tez bym tal lapal gdybym pol zycia po drzewach skakal
Kurwa jak ja nienawidzę takich jebanych polaczków-rasistów. Są w większości jebanymi zerami i obrażają ludzi z pasją, po latach treningów, którzy osiągnęli naprawdę wiele, z powodu koloru skóry?
Nigdy im do pięt nie dorosną a co dopiero do kutasa
leoy napisał/a:
Zajebista sprawa, szkoda tylko, że nie chwycił tego passa w end zone i nie zaliczył touchdownu wtedy byłby na pewno bardziej sławny.
bo nie można było napisać : podanie, pole punktowe i przyłożenie?
Chciałeś być cool i dostać beer żeby mieć smile na twarzy?
Kilku tutaj widzę szlachetnych... Jeden oburzony bo biblie w drzwiach zobaczył i trzeba było napisać tekst na pół strony jaka to biblia jest wspaniała- proszę księdza, ta strona nie dla takich ludzi, drugi oburzony, bo cisną na murzynów, bo murzyn coś tam osiągnął i jest zajebisty a "polaczki" z dupą na krześle go obrażają... Na temat mudzinów to w jednym z polskich filmów bardzo ładnie wypowiedział się Cezary Pazura. Ostatnio coś dużo tej szlachetności i wspaniałości na stronie która się nazywa:
!! SADISTIC !!
kur*a jego, w du*e niemyta, zajeba*a mać!!
!! SADISTIC !!
kur*a jego, w du*e niemyta, zajeba*a mać!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów