To jest walka! To są emocje! To są zawodnicy! Momentami to naprawdę ciekawy sport, szkoda, że tak mało popularny u nas.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sport jest mało popularny, bo jest ciekawy momentami. Za duzo gwizdków, a jak się zbiorą do kupy (rak, czy inny młyn) to przez chwilę nie dzieje się nic, a potem gwizdek. Szarże krótkie, kończone zwarciem, czytaj gwizdkiem.
mark13pl napisał/a:
Chyba hormonem dominującym jest u ciebie estrogen.
Skoro lubisz przytulać się do spoconych facetów to nikt nie ma nic przeciwko.
Osoby tutaj ktore smieja sie z "przytulania do facetow" czyli chyba z kazdego sportu kontaktowego to najwyrazniej male pizdeczki, ktore na wfie graly tylko w badmintona(bez hejtow dla tej gry) i to pod przymusem
Efektowne ale i tak nie mogli go zaatakowac - nie mozna uderzac zawodnika w powietrzu.
@Andreez91
Bo ja wiem? inne zalozenie jest w sumie i zupelnie inne zasady. W rugby w zasadzie tylko uderzenia na zaownika z pilka a w futbolu po to zeby utorowac droge RB czy innemu zawodnikowi z pilka.
No i te ochraniacze jakos mnie nie przekonuja.
@Andreez91
Bo ja wiem? inne zalozenie jest w sumie i zupelnie inne zasady. W rugby w zasadzie tylko uderzenia na zaownika z pilka a w futbolu po to zeby utorowac droge RB czy innemu zawodnikowi z pilka.
No i te ochraniacze jakos mnie nie przekonuja.
Nie gralem w zaden z tych sportow ale raczej sklanialbym sie w strone rugby. Wiem ze w footballu sa te cale zalozenia taktyczne i przepychanki nie sa bez celu ale dla mnei wyglada to tak, ze pilka przelatuje nad cala obrona i lapie ja jeden szybki typek ktory konczy gre(w zajebistym uproszczeniu), a w rugby mozna podawac pilke tylko do tylu z tego co wiem wiec ostatecznie zawodnik z pilka musi sie spotkac z obrona. Bardziej podoba mi sie taka koncepcja.
Szczerze? Nie widzę nic ciekawego w tej grze... nudna, nic się nie dzieje, a jak coś to zaraz jest przerwane bo... no właśnie: nie zawsze wiadomo. Lubie ten sport ale jak się gra z kumplami ale do oglądania dno. A co do sportów kontaktowych to jest dużo ciekawszych do pooglądania gdzie technika jest o wiele ważniejsza od reszty i jest mniej przerw. I nie chodzi mi tutaj o noge czy kosza tylko np. o judo, boks czy inna sztukę walki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów