To jest walka! To są emocje! To są zawodnicy! Momentami to naprawdę ciekawy sport, szkoda, że tak mało popularny u nas.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie to jak poprzytulać się do spocynych męskich tyłków... taaa walka... męski sport... mhm...
makabrax napisał/a:
nie to jak poprzytulać się do spocynych męskich tyłków... taaa walka... męski sport... mhm...
Człowieku... Sport = pot.
W sumie fakt przed kompem grając w gry sie nie upocisz...
makabrax napisał/a:
Chyba hormonem dominującym jest u ciebie estrogen.
up@ przyjdz na trening futbolu to zobaczysz co to prawdziwy sport w futbolu nie masz zahamowań i uderzasz jak chcesz czym chcesz i jest 100% mniej macania niż w Rugby nie mówie że Rugby jest złe ale ja jednak po rocznej grze w rugby przeszedłem na futbol amerykański i dopiero teraz czuję że zyje i mogę sie na prawdę wyżyć
@up i w końcu możesz się namacać
wpizdu polowa osob ktore krytykują takie sporty kontaktowe jakimiś tekstami typu "przytulanie sie do spoconych męskich tyłków" cale życie chyba siedzi przed pc, nie znajac smaku rywalizacji bólu i tego wszystkiego czym jest "sport". Aż kurwa boje sie pomyśleć co będzie w razie wojny... stanę do boju z kim? Typem który jedyną przemoc której był świadkiem występowała w jakims gta czy innej grze?
Futbol amerykański i tak jest lepszy, chociaż nie ulega wątpliwością,że rugby to ciekawy sport. Go go Indianapolis!!!
pojebany sport- podanie do tyłu, gleba, macanie, podanie do tyłu, gleba macanie, przepychanie, macanie, podanie do tyłu, gleba, podanie do tyłu, gleba, podanie do tyłu, macanie, przepychanie, podanie do tyłu, gleba, gleba, gleba, przepychanie, macanie, podanie do tyłu i przyłożenie...
Rugby jak i futbol amerykański to świetne sporty. Sam grałem w futbol, znam ludzi z rugby. Ich popularność w Polsce wzrasta. Tegoroczny finał futbolu amerykańskiego odbędzie się na stadionie Narodowym w Warszawie. Ignorancja i jechanie tych sportów wynika z niewiedzy zasad, które są bardzo proste, no może nie dla wszystkich... Większość tych osób z treningu wróciła by z płaczem. Co ja mówie, pewnie tak wracają po meczu swojej wielbionej podwórkowej piłki nożnej jak dostaną lekko w piszczel.. W rugby i w futbolu ludzie łamią palce podczas meczów, ale adrenalina każe im grać do końca z pełną satysfakcją.
sport dla pedałow
Największym sportem dla pedałów jest obecnie piłka nożna, nie mylić s piłką nożną graną 30 lat temu ponieważ wtedy to był sport teraz to jest tylko i wyłącznie pomysł na zarabianie pieniędzy co niestety widać na boiskach.
Rugby jest dla mnie najlepszą grą zespołową na świecie, bez udawania, bez odpuszczania należą się wielkie pokłony dla zawodników którzy nierzadko poświęcają swoje zdrowie i czas dla zespołu i wygranej. Ten sport z pewnością daje szkołę życia aby nigdy się nie cofać, nie odpuszczać że nic nie jest zależne od przypadku a czym więcej pracy włożysz aby być lepszym tym sukces będzie smaczniejszy. Dość często widziałem czy w pracy w Anglii czy np. w banku ludzi w garniturach na wysokich stanowiskach obdrapanych lub z limami pod oczami ponieważ nie ma gry w rugby na 50%.
Więc jeżeli nie rozumiecie co oznacza ten sport nie wypowiadajcie się.
Rugby jest dla mnie najlepszą grą zespołową na świecie, bez udawania, bez odpuszczania należą się wielkie pokłony dla zawodników którzy nierzadko poświęcają swoje zdrowie i czas dla zespołu i wygranej. Ten sport z pewnością daje szkołę życia aby nigdy się nie cofać, nie odpuszczać że nic nie jest zależne od przypadku a czym więcej pracy włożysz aby być lepszym tym sukces będzie smaczniejszy. Dość często widziałem czy w pracy w Anglii czy np. w banku ludzi w garniturach na wysokich stanowiskach obdrapanych lub z limami pod oczami ponieważ nie ma gry w rugby na 50%.
Więc jeżeli nie rozumiecie co oznacza ten sport nie wypowiadajcie się.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów