nakurwia aż miło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Wieś się bawi.
Jak widać polonez maszyna uniwersalna.
Można jeździć jak zwykłym autem, można podriftować czasem,
a jak trzeba to i pole zaorze.
Można jeździć jak zwykłym autem, można podriftować czasem,
a jak trzeba to i pole zaorze.
normalna kur** masakra.... po co to tu?
ktory to polonez?
Czasem mam wrażenie, że odkąd kamery stały się popularne, ludzie robią znacznie więcej naprawdę głupich rzeczy...
"Krzychu!!Kadetem tera!!"
a tak poważnie to na zagranicznych portalach pewnie podpiszą że Polska to stan umysłu. :/
a tak poważnie to na zagranicznych portalach pewnie podpiszą że Polska to stan umysłu. :/
Odmużdżenie Polskich wsiórów osiągnęło punkt kulminacyjny....
Człowiek wyjdzie ze wsi, ale wieś z człowieka nigdy, ci przynajmniej nie wpadli na pomysł "ejj, hoopy, dawajta, pojedziem kurwa do miasta na belaty co? potym znojdziemy se dobre dziołchy i bydziem miastowe"
Człowiek wyjdzie ze wsi, ale wieś z człowieka nigdy, ci przynajmniej nie wpadli na pomysł "ejj, hoopy, dawajta, pojedziem kurwa do miasta na belaty co? potym znojdziemy se dobre dziołchy i bydziem miastowe"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów