📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up
od roku masz prawko i jesteś specjalistą w widlastych silnikach?
@topic
V8 fascynowało mnie do 14 roku życia. Teraz już jest nudne - ileż to można jarać się tym samym.
od roku masz prawko i jesteś specjalistą w widlastych silnikach?
@topic
V8 fascynowało mnie do 14 roku życia. Teraz już jest nudne - ileż to można jarać się tym samym.
Nawklejaliscie filmikow auto-cioty.... a do polowy z tych aut tylko walicie konie bo was na to nie stac, nagrywacie sobie ryk silnika na Ajpody kurwa i machacie lapami z radosci jak dziewczynka na polu minowym.... troche powagi panowie....
Ta 8 garow to najlepiej kobieta w kuchni umie rozdysponowac nie te wasze zasrane silniczki, na 8 garach kobieta by zrobila z 12 dan a tym badziewiem byscie mordy nie nazarli tylko kwiczeli ze benzyna drozeje!
Mustanga brać na tor to fail... Ci co się znają - wiedzą dlaczego.
Wytłumaczcie mu, że ktoś go okłamał... i nie ma dyskusji na ten temat?
juki napisał/a:
Prawdziwe V8 robia tylko Amerykanie i nie ma dyskusji na ten temat. Po prostu tak jest.
Wytłumaczcie mu, że ktoś go okłamał... i nie ma dyskusji na ten temat?
Cytat:
Nawklejaliscie filmikow auto-cioty.... a do polowy z tych aut tylko walicie konie bo was na to nie stac, nagrywacie sobie ryk silnika na Ajpody kurwa i machacie lapami z radosci jak dziewczynka na polu minowym.... troche powagi panowie....
Odezwał się pasażer autobusu....
koliberk@ no z dieslem to Ty przed V8 nie wyskakuj
Dźwięk w filmie zupełnie nie oddaje jej dźwięku na żywo, niestety nie mam więcej filmów na razie, z czasem może jeszcze coś wrzucę.
Bo faktycznie na tych filmach nie słychać jak naprawdę brzmi ten silnik.
Monaro faktycznie jest ciekawe, jednak do dźwięku kompresora musiałbym się przyzwyczaić, bo nie do końca mnie przekonuje.
Dźwięk w filmie zupełnie nie oddaje jej dźwięku na żywo, niestety nie mam więcej filmów na razie, z czasem może jeszcze coś wrzucę.
Bo faktycznie na tych filmach nie słychać jak naprawdę brzmi ten silnik.
Monaro faktycznie jest ciekawe, jednak do dźwięku kompresora musiałbym się przyzwyczaić, bo nie do końca mnie przekonuje.
Ja bym tam się przyzwyczaił...
Następny znafca Hemi to przedwojenny wynalazek - z początku 20w. Oczywiście wymyślili go w europie i stosowany jest prawie we wszystkich silnikach... Nie ma już płaskich komór spalania
Drugi, wspaniały znafca amerkańskich V8 oczywiście mu piwem przytaknął na szczęście tylko on.
kih0n napisał/a:
zaś V8, ja w garażu składam camaro '69 v8 5,7 a sie tak nie jaram, ludzie, zdejmijcie te tłumiki i wtedy posłuchajcie v8, teraz zachwycacie się magnaflow czy borlą a nie rasowym v8. co nie zmienia faktu że nie ma lepszych niż Hemi w 8
Następny znafca Hemi to przedwojenny wynalazek - z początku 20w. Oczywiście wymyślili go w europie i stosowany jest prawie we wszystkich silnikach... Nie ma już płaskich komór spalania
Drugi, wspaniały znafca amerkańskich V8 oczywiście mu piwem przytaknął na szczęście tylko on.
up@ nie powiem M6 Gpower to klasa sama w sobie ale pod maską jest V10 a nie V8.
Złego słowa nie powiem, bo jest to dla mnie mega genialny samochód, jednak żałuję nieco że nie ma V8 pod maską
Złego słowa nie powiem, bo jest to dla mnie mega genialny samochód, jednak żałuję nieco że nie ma V8 pod maską
@up a kierownica nawet mu nie drgnie to mi w Lagunie I 3.0 przy 230 już skakała
Apollon napisał/a:
V8 to najpiękniejszy dźwięk na ziemi!!!
Tak brzmiała moja była...
Tatuś ładnie zarabia, co?
soban2100,
Dorośnij synku, załóż firmę i dbaj by się rozwijała to pogadamy...
PS: akurat tak się składa, ze wywodzę się z mało zamożnej rodziny i do wszystkiego sam dochodziłem ciężka pracą, ale naturalnie ktoś taki jak Ty nie pozwoli umrzeć stereotypowi Polaka w związku z czym siedzisz i piszesz tym podobne komentarze, aby nieco dowartościować się i wytłumaczyć swoje nieróbstwo, brakiem możliwości...
Peace Bro.
Dorośnij synku, załóż firmę i dbaj by się rozwijała to pogadamy...
PS: akurat tak się składa, ze wywodzę się z mało zamożnej rodziny i do wszystkiego sam dochodziłem ciężka pracą, ale naturalnie ktoś taki jak Ty nie pozwoli umrzeć stereotypowi Polaka w związku z czym siedzisz i piszesz tym podobne komentarze, aby nieco dowartościować się i wytłumaczyć swoje nieróbstwo, brakiem możliwości...
Peace Bro.
Apollon napisał/a:
up@ nie powiem M6 Gpower to klasa sama w sobie ale pod maską jest V10 a nie V8.
zbyt długo na słońcu dziś przebywałem... Albo to przez emocje wczorajszego meczu... W każdym razie moja pomyłka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów