📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
na kacu lepsze odglosy moja dupa wydaje niz te amerykanskie fal osiem
Wolę słuchać pękające tafle lodu od naprężeń.
Czekam na komentarze fanów bmw z silnikami R6 jebiących amerykańskie auta oraz hondowców R4 mowiacych ,że poniżej 7tyś obrotów jeżdzą lamusy w golfach i seatach.
zaś V8, ja w garażu składam camaro '69 v8 5,7 a sie tak nie jaram, ludzie, zdejmijcie te tłumiki i wtedy posłuchajcie v8, teraz zachwycacie się magnaflow czy borlą a nie rasowym v8. co nie zmienia faktu że nie ma lepszych niż Hemi w 8
@up hehe ja składam mercury cougar 68 302 cu (4,9L) i już nie mogę się doczekać jak wyruszę nim na miasto:) pozdro dla ludzi kochających się w klasykach i w prawdziwych dźwiękach V8 - ja jak słyszę klasycznego muscle cara to aż ciary po plecach idą
@SQT propsy za mustanga
@SQT propsy za mustanga
Apollon
ta BMW to jakos tak jakby chciala a nie mogla ... moj diesel lepiej klekocze
Jak V8 to tylko Monaro VXR 500, tani 6 litrowy silnik z doladowaniem, nie ma lepszego potwora.
to jest potencjał, na dodatek w przystępnej cenie -w budzie taniego Opla
ta BMW to jakos tak jakby chciala a nie mogla ... moj diesel lepiej klekocze
Jak V8 to tylko Monaro VXR 500, tani 6 litrowy silnik z doladowaniem, nie ma lepszego potwora.
to jest potencjał, na dodatek w przystępnej cenie -w budzie taniego Opla
ludziska, że się tak grzecznie spytam co do k***y nędzy jest z wami nie tak?? sadistic to nie magazyn motoryzacyjny tylko kwintesencja wszystkiego co nieetyczne, niekulturalne i w całej swojej brutalnej prostocie aż śmieszne... BTW nie interesuje mnie to co kto składa u siebie w garażu, czy to amerykańca z silnikiem V8 czy jakiegoś japońca z V12, jak dla mnie możecie składać sobie nawet niemiecki rower na japońskich częściach z kierownicą po lewej stronie i napędem atomowym co nie zmienia tego jak bardzo mnie (i podejrzewam większości sadoli) to nie interesuje...
dobra rozpisałem się, teraz chwila relaksu przy jakiejś kompilacji wypadków
pozdrawiam
dobra rozpisałem się, teraz chwila relaksu przy jakiejś kompilacji wypadków
pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów