18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
K................k 2009-11-19, 14:37 2
"Plamy po niegrzecznych dziewczynkach" są najmocniejszym punktem tego wózka. Po podkręceniu ogrzewania wydzielają kojący zapach.
Zgłoś
hubSSon 2009-11-19, 15:02
hhahhahah przez co najmniej pół roku będą do Ciebie machać jak będziesz jechał bo będą myśleć że to ja.. mistrzostwo a swoją drogą, czy autor tematu lysy206 nie jest przypadkiem sprzedawcą tego pojazdu?

sex, drugs and ROTFL n LOL !!1!
Zgłoś
tsuuzoku 2009-11-19, 15:04
można prosić o link?
Zgłoś
r4dzik 2009-11-19, 15:04
nie wiem co jaral ale chce to miec !

Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Zgłoś
l................6 2009-11-19, 15:08
Link astraklub.pl/viewtopic.php?t=19549

sory to nie ten link tu jest właściwy fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6cb80c6c685e725b.html
Zgłoś
tsuuzoku 2009-11-19, 15:08
chyba jednak to nie ten ;p
Zgłoś
p................z 2009-11-19, 15:12
Jak można sie rajcować takim gównem??
Golfy to typowe chamowozy i od razu widać co za koleś to sprzedaje 'możliwa zamiana na bmw e36 lub e 39'
Zgłoś
foad69 2009-11-19, 15:24 1
Najgorsze jest to, że golfy i biemdabeliu to naprawdę dobre wozy i serce mi się kraja, jak widzę, że zburaczale dresiarstwo obrało sobie te marki na sztandarowe auta. Co nie zmienia faktu, że aukcja fpyte;>

You're looking for the one who fucked your mom
It's not me
It's not me
You're looking for the one who made you cry
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
Zgłoś
p................z 2009-11-19, 15:49
Foad69, faktycznie są to dobre samochody ale nowsze Dresiarni nie stać na nowsze dobre samochody, nie ważne czy 1985 rocznik i 400tys przebiegu, aby bmka/gulf.
Zgłoś
~Faper Noster 2009-11-19, 16:35
Dobry bajer to pół w środku...

21 = 3 * 7
Zgłoś
sCATman 2009-11-19, 18:05
pamiętam tą aukcje auto wisiało jakieś rok temu na otomoto
nie wiem skąd wy ją wygrzebaliście
Zgłoś
Ross Pierre Dolevas 2009-11-19, 18:25
sCATman napisał/a:

nie wiem skąd wy ją wygrzebaliście

Z pomiędzy
Zgłoś
k................k 2009-11-20, 7:42
Melchiar napisał/a:

Z pomiędzy

skadinąd
z kątowni
z poniekąd
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów