📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Plamy po niegrzecznych dziewczynkach" są najmocniejszym punktem tego wózka. Po podkręceniu ogrzewania wydzielają kojący zapach.
hhahhahah przez co najmniej pół roku będą do Ciebie machać jak będziesz jechał bo będą myśleć że to ja.. mistrzostwo a swoją drogą, czy autor tematu lysy206 nie jest przypadkiem sprzedawcą tego pojazdu?
Link astraklub.pl/viewtopic.php?t=19549
sory to nie ten link tu jest właściwy fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6cb80c6c685e725b.html
sory to nie ten link tu jest właściwy fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6cb80c6c685e725b.html
Jak można sie rajcować takim gównem??
Golfy to typowe chamowozy i od razu widać co za koleś to sprzedaje 'możliwa zamiana na bmw e36 lub e 39'
Golfy to typowe chamowozy i od razu widać co za koleś to sprzedaje 'możliwa zamiana na bmw e36 lub e 39'
Najgorsze jest to, że golfy i biemdabeliu to naprawdę dobre wozy i serce mi się kraja, jak widzę, że zburaczale dresiarstwo obrało sobie te marki na sztandarowe auta. Co nie zmienia faktu, że aukcja fpyte;>
Foad69, faktycznie są to dobre samochody ale nowsze Dresiarni nie stać na nowsze dobre samochody, nie ważne czy 1985 rocznik i 400tys przebiegu, aby bmka/gulf.
Dobry bajer to pół w środku...
pamiętam tą aukcje auto wisiało jakieś rok temu na otomoto
nie wiem skąd wy ją wygrzebaliście
nie wiem skąd wy ją wygrzebaliście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów