📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
"Plamy po niegrzecznych dziewczynkach" są najmocniejszym punktem tego wózka. Po podkręceniu ogrzewania wydzielają kojący zapach.
hhahhahah przez co najmniej pół roku będą do Ciebie machać jak będziesz jechał bo będą myśleć że to ja.. mistrzostwo a swoją drogą, czy autor tematu lysy206 nie jest przypadkiem sprzedawcą tego pojazdu?
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Link astraklub.pl/viewtopic.php?t=19549
sory to nie ten link tu jest właściwy fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6cb80c6c685e725b.html
sory to nie ten link tu jest właściwy fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6cb80c6c685e725b.html
Jak można sie rajcować takim gównem??
Golfy to typowe chamowozy i od razu widać co za koleś to sprzedaje 'możliwa zamiana na bmw e36 lub e 39'
Golfy to typowe chamowozy i od razu widać co za koleś to sprzedaje 'możliwa zamiana na bmw e36 lub e 39'
Najgorsze jest to, że golfy i biemdabeliu to naprawdę dobre wozy i serce mi się kraja, jak widzę, że zburaczale dresiarstwo obrało sobie te marki na sztandarowe auta. Co nie zmienia faktu, że aukcja fpyte;>
It's not me
It's not me
You're looking for the one who made you cry
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
It's not me
That's not me
lastfm.pl/user/foad69
Nihilizm, cynizm, sarkazm, orgazm.
Foad69, faktycznie są to dobre samochody ale nowsze Dresiarni nie stać na nowsze dobre samochody, nie ważne czy 1985 rocznik i 400tys przebiegu, aby bmka/gulf.
Dobry bajer to pół w środku...
nie wiem skąd wy ją wygrzebaliście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów