📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mówi po polsku lepiej od Smudy.
a masz piwo za opis i oczywiscie za Polski
Jeżeli ktoś jest przyzwyczajony do pracy głową, a nie mięśniami i jest trochę bardziej inteligentny niż te przeciętne 100 IQ, to przy dużej ilości czasu wolnego też jest się w stanie nauczyć takiej ilości języków. Podobno do w miarę swobodnego dogadania się w różnych językach potrzebny jest zakres ok. 1000 słów + też w zależności od języka podstawowa gramatyka i wątpię żeby ten gość umiał wszystkie z nich o wiele lepiej. Jeżeli gość od 20 lat ma takie hobby, to nie widzę w tym nic nadzwyczajnego, potrzebne tylko motywacja i czas.
No genialny koleś
Chciałbym usłyszeć czy złamałby sobie język przy dialogu jak w "Jak rozpętałem II wojnę światową"
Chciałbym usłyszeć czy złamałby sobie język przy dialogu jak w "Jak rozpętałem II wojnę światową"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów