📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
Szacunek Do opery z nim.
Dobra, wypłakałem się w internecie jak inne neo-dzieci plujące na ruch kibolski to mogę wracać do moich WYŻSZYCH zajęć, jak np. sprzątanie pokoju, bo zaraz mama sprawdzi.
Wiecie, że ten cały Staruch to był na ASP i odszedł? Ćwierćmózg...teraz pracuje w studio tatuaży i żeby się zapisać do niego trzeba odczekać kupę czasu..ehhh kibole to zwierzęta. Podludzie.
Dobra, wypłakałem się w internecie jak inne neo-dzieci plujące na ruch kibolski to mogę wracać do moich WYŻSZYCH zajęć, jak np. sprzątanie pokoju, bo zaraz mama sprawdzi.
Kibol! Półgłówek! Nieudacznik!
Wiecie, że ten cały Staruch to był na ASP i odszedł? Ćwierćmózg...teraz pracuje w studio tatuaży i żeby się zapisać do niego trzeba odczekać kupę czasu..ehhh kibole to zwierzęta. Podludzie.
ale o chuj ci chodzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów