W roli głównej nie kto inny jak bokser wszech czasów- Muhammad Ali
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Kiedyś to był sport, bo teraz to dwa łysole spinające do siebie dupę przed kamerami, że niby konfidenty...
jeden z nielicznych czarnych, których autentycznie lubie i podziwiam
nigdy nie lubiłem Aliego , Tayson lepszy
Nie wszystkie sztuczki mu wyszły i teraz ma... z mózgu jajecznicę
A ja jednak twierdzę że tytuł boksera wszech czasów to do Tysona należy.
lukasz634 napisał/a:
@up
Lepiej 5 minut chwały niż całe życie w cieniu.
To się idź napierdalać z tygrysem w zoo. Chwałę będziesz miał, że jesteś kozak, no i te 5 minut (a nawet krócej) swoje zyskasz zamiast nudnego życia w cieniu.
Słyszałem o nim taką historię jak leciał samolotem:
Stewardessa poprosiła żeby zapiął pasy, Ali na to: "Supermeni nie potrzebują pasów" a babka "Supermeni nie potrzebują samolotów". I zgasiło, więc nie taki wielki ten refleks ;p.
Stewardessa poprosiła żeby zapiął pasy, Ali na to: "Supermeni nie potrzebują pasów" a babka "Supermeni nie potrzebują samolotów". I zgasiło, więc nie taki wielki ten refleks ;p.
to nie Ali robi uniki, to ten drugi po prostu nie może go trafić
Pojebało Was chyba, żeby się ciapatymi podniecać.
Gołota by go rozpierdolił
Lepszy Tyson. Chociaż się zeszmacił, to i tak napierdoliłby każdego napinacza z sadola jednym palcem.
Chociaż na obecne czasy, To Władek Klitschko pozamiatałby tamtym podłogę.
Gołota by go rozpierdolił
Lepszy Tyson. Chociaż się zeszmacił, to i tak napierdoliłby każdego napinacza z sadola jednym palcem.
Chociaż na obecne czasy, To Władek Klitschko pozamiatałby tamtym podłogę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów