Król parkietu
Król parkietu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W każdej pracy można znaleźć chwilę, aby się wyluzować. Najczęściej to ten, który jest najniżej w hierarchii biznesowej potrafi zrobić dzień! Nie to, co te kurwy z kołkami w dupie za biurkiem. Wyżej srają niż dupę mają.
A może mylisz skutek z przyczyną? Ten, który jest najniżej w hierarchii biznesowej jest tam, gdzie jest, bo robi dzień zamiast swojej roboty.
Mordko, tak sprostuje, śmieciarzem jest ten który zaśmieca np. Wyrzuca gruz do lasu. Faktyczna nazwa tego zawodu to komunalnik
Ten co wyrzuca gruz do lasu to chuja kawał, a ten co opróżnia pojemniki z odpadami to ładowacz nieczystości stałych.
i zwalić konia też najczęściej, ja lubię trzepać w pracy
nieładnie prosze księdza
W każdej pracy można znaleźć chwilę, aby się wyluzować. Najczęściej to ten, który jest najniżej w hierarchii biznesowej potrafi zrobić dzień! Nie to, co te kurwy z kołkami w dupie za biurkiem. Wyżej srają niż dupę mają.
odezwał sie robol za 2,5 tys zl rypie
Prości ludzie - prosta rozrywka.
Jakbyś miał kołek w dupie też byś wyżej srał niż dupe miał
A może mylisz skutek z przyczyną? Ten, który jest najniżej w hierarchii biznesowej jest tam, gdzie jest, bo robi dzień zamiast swojej roboty.
Bardzo mądrze powiedziane. Dodatkowo nie rozumie, czemu osoby z produkcji ciągle mają problem do osób z biura. Zazdrość, że komuś zależało na czymś więcej w życiu? Zastanawiam się jak by firma wyglądała gdyby zamienić produkcje z biurem. Wszyscy ci ekspreci z produkcji umieją tylko pierdolić o niczym marnując czas na dyskusje, obgadywanie i teorie jak "ci z biura nic nie robio tylko kawe pijo i w stołek pierdo hehe".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów