Polityk PO komentował spotkanie premier Ewy Kopacz z mieszkańcami Pasłęka, podczas którego padły okrzyki: "Hańba! Smoleńsk - pamiętamy!". - Obrażanie pani Kopacz to jest hańba, to, co robi Lichocka i inne PiS-owskie śmiecie - powiedział Niesiołowski.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak ja go nie cierpię! Chodząca pomyłka.
pazuzu napisał/a:
i dobrze powiedział, największą hańbą dla polski jest obecność PISuarów. Jak by mieli umrzeć wszyscy poniżej 80 IQ to by nie został żaden zwolennik jareczka-pedałeczka
Ale w pierwszej kolejności padliby wyborcy PO, którzy mają IQ mniejsze niż numer buta. Elektorat PiS to przeważnie ludzie, których 80 to nie IQ tylko wiek.
Adolfie Hipsterze, to można pociągnąć jeszcze dalej- wyborcy PSL to wieśniaki, typu "poślemy Stefka do Warszawy na stołek, może coś dla nas załatwi. Etatyści, wieś i bida z nędzą.
SLD? No postkomuchy jakby nie było, chociaż gospodarczo na prawo od pisu, ale kto na nich głosuje? Każdego po trochu, ale trudno powiedzieć, żeby byli to ludzie jakoś super łebscy z ponad przeciętnym IQ.
TR? Kiedyś śmieszki, dziś już chyba pedały, śmieszki i może trochu przedsiębiorców..
KNP? Sam głosowałę ale jeszcze przed wyborami się połapałem, że 90-95% wyborców to zwykłe głupki, z tym, że przynajmniej nie mają w tym interesu, żeby głosować na Ozjasza.
Hurr durr Ruch narodowy, czyli wieczna spina dupy, nie obrażaj papiesza i polski chuju, jebać niemców, żydów i w ogóle wszystkich. Głosuje na nich przeważnie margines, który nawet nie próbuje zrozumieć postulatów wolnorynkowych korwina.
Wniosek jest taki, że głosują raczej głupki. Podczas wyborów zostań w domu. Rozejść się
Nie chciało mi się dalej rozpisywać, bo już nie raz wałkowałem ten temat
… sarkazmu się chwyta.
Chyba najbardziej nielubiany przeze mnie polski polityk.
[cham/burak/prostak/prymityw/cwaniak]
Chyba najbardziej nielubiany przeze mnie polski polityk.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów