Zanim dojadą na swoje piętro to się pogodzą.
Zanim dojadą na swoje piętro to się pogodzą.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pierdolony śmieć
Nie wiesz o co chodzi, koleś z twarzy nie wygląda na patusa, może puściły mu nerwy bo coś odpierdoliła
Nie wiesz o co chodzi, koleś z twarzy nie wygląda na patusa, może puściły mu nerwy bo coś odpierdoliła
Jestem przekonany że to jebany leszcz który potrafi podnieść rękę tylko na babę. Gardzę takim gównem które wyżywa się na słabszych. Gby jakiś koleś go wkurwił wątpię żeby tak się rzucał jak do tej baby.
Dokładnie! Z ryja wygląda na zapijaczoną mordę, może nakrył ją jak ciągnęła druta menelowi za czerpak melasy... To go poniosło.
Jestem przekonany że to jebany leszcz który potrafi podnieść rękę tylko na babę. Gardzę takim gównem które wyżywa się na słabszych. Gby jakiś koleś go wkurwił wątpię żeby tak się rzucał jak do tej baby.
Czyli typowy kacap. Tchórzliwy, fałszywy, mocny tylko w pysku, poniewiera słabszymi a silniejszym liże dupe.
Ta, na pewno... Zupa była za słona.
Chuja wiesz a pierdolisz - Dawno temu na emigracji spotkałem starą kurwę z Kielc - jebana na początku mnie tylko wkuriwała. potem zaczynała mi wokoł dupy obrabiać, potem zazdrosna, że mam robotę, a jej synuś walił wódę z kolegami w pokoju obok, zaczęła mi mącić w pracy - fałszywie mnie oskarżyła - w efekcie czego ujebali mi premię.
Córka miała wtedy leczenie (zespol kawasakiego) musiałem dolecieć do polski, żeby żonę zamienić w szpitalu na opiece. Akurat ta premia (400 funtów) miała być "na życie" resztę wysłałem co do grosza żonie na leczenie.
Przez te kurwe nie pojechałem o czasie i musiałem prosić się i pożyczać hajs.
Dojechałem kurwę przy wszystkich domownikach (mam 195cm i 170KG wagi = chociaż ludzie twierdzą ze mam max 110 - duzo pracuje fizycznie i cwiczę) podniosłem ją jedna reką pod sufit i zapytałem czy chce zbierać zeby polamanymi rękoma ? Ta szmata wyśmiała mi się w twarz....odpuściłem bo pomyślałem "tylko lamusy biją starsze i bezbronne kobiety" - kiedy opuściłem ją na ziemie ta napluła mi w twarz...
W kilku typa mnie powstrzymywali zebym nie rozkurwił jej czaszki, a ta wychodząc z pokoju śmiała mi się w pysk.
Zrobiła ze mnie frajera i chuja za to jej sie stało - a powinna łykać własne zęby
W efekcie miałem (sic!) sprawę o 'sexual abuse'...
Tego dnia, poprostu się spakowałem i wróciłem do Polski.
Zemściłem się na kurwie i jej przydupasach w obrzydliwy i dosadny sposob - ale to już mniejsza.
Babie można zapierdolić i koniec !
Chuja wiesz a pierdolisz - Dawno temu na emigracji spotkałem starą kurwę z Kielc - jebana na początku mnie tylko wkuriwała. potem zaczynała mi wokoł dupy obrabiać, potem zazdrosna, że mam robotę, a jej synuś walił wódę z kolegami w pokoju obok, zaczęła mi mącić w pracy - fałszywie mnie oskarżyła - w efekcie czego ujebali mi premię.
Córka miała wtedy leczenie (zespol kawasakiego) musiałem dolecieć do polski, żeby żonę zamienić w szpitalu na opiece. Akurat ta premia (400 funtów) miała być "na życie" resztę wysłałem co do grosza żonie na leczenie.
Przez te kurwe nie pojechałem o czasie i musiałem prosić się i pożyczać hajs.
Dojechałem kurwę przy wszystkich domownikach (mam 195cm i 170KG wagi = chociaż ludzie twierdzą ze mam max 110 - duzo pracuje fizycznie i cwiczę) podniosłem ją jedna reką pod sufit i zapytałem czy chce zbierać zeby polamanymi rękoma ? Ta szmata wyśmiała mi się w twarz....odpuściłem bo pomyślałem "tylko lamusy biją starsze i bezbronne kobiety" - kiedy opuściłem ją na ziemie ta napluła mi w twarz...
W kilku typa mnie powstrzymywali zebym nie rozkurwił jej czaszki, a ta wychodząc z pokoju śmiała mi się w pysk.
Zrobiła ze mnie frajera i chuja za to jej sie stało - a powinna łykać własne zęby
W efekcie miałem (sic!) sprawę o 'sexual abuse'...
Tego dnia, poprostu się spakowałem i wróciłem do Polski.
Zemściłem się na kurwie i jej przydupasach w obrzydliwy i dosadny sposob - ale to już mniejsza.
Babie można zapierdolić i koniec !
Taa jasne, to Twoja wersja
Taa jasne, to Twoja wersja
Znasz inną? to morda w kubeł.
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że baby są niesamowicie wyrachowane odkąd mają przyzwolenie białorycerzyków na robienie czegokolwiek bez żadnych konsekwencji. Dawanie im ciągłych przywilejów i w dodatku zwalanie wszystkiego na patriarchat skończy się dla nas tragicznie, panowie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów