Urocza dzielnica
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Urocza dzielnica
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sporą nadzieję wiązałem z tym kuchennym majchrem do krojenia chabaniny i się, kurwa, zawiodłem. Daję pół piwa za pół czarnego cycka.
Wiosna w pełni- u szympansów zaczeły się gody
lary53 napisał/a:
1:27 minucie filmu szympansy jakieś czy co
To jest w 00:51 na co ty kurwa patrzysz... ludzi w błąd wprowadzasz, alfabeto.
Dżibla z kozikiem wymiata na dzielni
Ach tak liczyłem że na koniec jej zajść tą grubą i ożenić ją .... zawiodłem się nie ma piwa
Chłop chiał jedną rozdzielić to zaraz wszystkie na niego skoczyły Solidarność jajników
Z całym szacunkiem... Jednak Negroidy już się tak przejadły że hej, to tak jak by oglądać szympansy po koksie w klatce. Niby fajnie acz nic nowego zaskakującego nie uświadczysz.
Dziwne że oni wciąż mają normalne prawa ect.
Powinny być testy i sprawdziany dla każdego z osobna aby mógł dołączyć do społeczeństwa.
A tak z 2 beczki... Brakuje człeka z pałą, taką gumową, jak by jedna z drugą dostała po plerach to by się ogarnęły, pozycja do zbierania bawełny migiem przyjęta by została.
Dziwne że oni wciąż mają normalne prawa ect.
Powinny być testy i sprawdziany dla każdego z osobna aby mógł dołączyć do społeczeństwa.
A tak z 2 beczki... Brakuje człeka z pałą, taką gumową, jak by jedna z drugą dostała po plerach to by się ogarnęły, pozycja do zbierania bawełny migiem przyjęta by została.
Jak widać postępu ewolucji nie da się zatrzymać. Prymitywne humanoidy w ciągu czasu zaledwie kilku pokoleń przeszły od walk na pięści i kije przeszły do nieśmiałych jeszcze prób zastosowania narzędzi wyprodukowanych przez inne gatunki.
Czytała Krystyna Czubówna.
Naprawdę podoba dla mnie się ten Animal Planet.
Czytała Krystyna Czubówna.
Naprawdę podoba dla mnie się ten Animal Planet.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów