📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
powinien zostać podniesiony próg zdobytych piw w poczekalni żeby móc dostać się na główną, bo teraz byle gówno może się tu znaleźć
A tutaj z fajniejszą muzyczką i według mnie lepszy filmik...
Jak się komuś chce bawić z wgrywaniem...
rutube.ru/tracks/1545199.html?v=489b646fcb41026166b7f93655f6d9fe
Jak się komuś chce bawić z wgrywaniem...
rutube.ru/tracks/1545199.html?v=489b646fcb41026166b7f93655f6d9fe
Chujowa sztuka.
@up
No widzisz a niejaki pan Erich Hartmann za pomocą Messerschmitta strącił 352 inne samoloty, więc był lepszy niż Tupolew
Chociaż Tupolew dobry bo zdjął głowę państwa ;D
No widzisz a niejaki pan Erich Hartmann za pomocą Messerschmitta strącił 352 inne samoloty, więc był lepszy niż Tupolew
Chociaż Tupolew dobry bo zdjął głowę państwa ;D
up up. hartman latal nie tylko na 109-ce...pozatym bez wikipedi watpie czy ktorys z was bylby w stanie powiedziec cos niecos o silniku spitfire z pierwszej foty,
@up
Dałby, bo niektórzy interesujący się tematem (tacy jak ja) czytają książki, a nie tylko wikipedię (poza tym nie lubię spitfire'a, wolę niemieckie konstrukcje, bądź w ostateczności kilka made in USA)
Aha Hartmann większość swoich sukcesów osiągnął na bf109, większość pilotów - asów nie latało tylko na jednym typie samolotu.
Dałby, bo niektórzy interesujący się tematem (tacy jak ja) czytają książki, a nie tylko wikipedię (poza tym nie lubię spitfire'a, wolę niemieckie konstrukcje, bądź w ostateczności kilka made in USA)
Aha Hartmann większość swoich sukcesów osiągnął na bf109, większość pilotów - asów nie latało tylko na jednym typie samolotu.
Jeśli ktoś ma ochotę zobaczyć na przykład wspomnianego Spitfire'a "na żywo" to polecam wpaść w przyszły weekend (27-28) do Radomia na lotnisko. Szykują się niezłe pokazy, na których warto być. Z autopsji mogę szczerze polecić.
Kolega widzę też myślał o lataniu. Dobry filmik i fajne foty. USN bez F14 to nie to samo
Polecam Fleet Command, stara dobra gierka, symulacja floty.
Polecam Fleet Command, stara dobra gierka, symulacja floty.
"Ja wolę to" , "Ja wolę tamto"....Ku*wa mać...A ja wolę "Dalej dalej śmigła Gadżeta!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów