📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
takiemu staremu to juz chuja zrobia. emerytura w osrodku wypoczynkowym;d
no kurwa co trzeba mieć w głowie żeby coś takiego od jebać
nie próbuj tego zrozumieć. To jest Rosja. Tam dziecko rodzi się zaawansowaną chorobą alkoholową, 5 promilami i uszkodzeniami mózgu. Dostaje od razu litra wódki zamiast mleka, żeby nie dostać padaczki alkoholowej. Przez to oni wszyscy mają takie zjebane mózgi.
-Ernest Hemingway
Dlatego podoba mi się zachowanie Amerykańskiej Policji, przede wszystkim dbają o własne bezpieczeństwo, są dobrze wyszkoleni i opanowani, nie to co u nas czy na wschodzie.
kula w łeb takiemu na miejscu.
Każdy komentarz to tylko opinia jego twórcy, a nie prawda ogólnoświatowa - pamiętaj o tym.
Zabić natychmiast. Zero sądów, biurokracji. Nagrane jest jak wbija nóż- wystarczy żeby się obronić czemu temu workowi z gównem wyjebali dwa magazynki z dupe.
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
powtórzę to co dziś wyczytałem:
pewnie do posterunku żywy nie dojechał
pewnie do posterunku żywy nie dojechał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów