18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
nwonigers 2016-08-18, 1:53 9
takiemu staremu to juz chuja zrobia. emerytura w osrodku wypoczynkowym;d
Zgłoś
k................r 2016-08-18, 2:24 32
no kurwa co trzeba mieć w głowie żeby coś takiego od jebać
Zgłoś
Wiewór 2016-08-18, 13:16 13
nie próbuj tego zrozumieć. To jest Rosja. Tam dziecko rodzi się zaawansowaną chorobą alkoholową, 5 promilami i uszkodzeniami mózgu. Dostaje od razu litra wódki zamiast mleka, żeby nie dostać padaczki alkoholowej. Przez to oni wszyscy mają takie zjebane mózgi.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
J................e 2016-08-18, 13:53 6
nienawidze nożowników
Zgłoś
endriu107 2016-08-18, 17:38 41
Dlatego podoba mi się zachowanie Amerykańskiej Policji, przede wszystkim dbają o własne bezpieczeństwo, są dobrze wyszkoleni i opanowani, nie to co u nas czy na wschodzie.
Zgłoś
SirMajkel 2016-08-18, 17:46
kula w łeb takiemu na miejscu.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
kojocik 2016-08-18, 18:26 2
suka strielac budu
Zgłoś
micran 2016-08-18, 18:35
Powinien od razu odstrzelic

Każdy komentarz to tylko opinia jego twórcy, a nie prawda ogólnoświatowa - pamiętaj o tym.
Zgłoś
Magik2501 2016-08-18, 19:06 12
Zabić natychmiast. Zero sądów, biurokracji. Nagrane jest jak wbija nóż- wystarczy żeby się obronić czemu temu workowi z gównem wyjebali dwa magazynki z dupe.

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
kacper_IK160P 2016-08-18, 19:32 6
Nawet nie chcę wiedzieć jaki to musi być ból... dobrze że przeżył, niech zapierdala do cerkwi i dziękuje Bogu. A tego pijanego skurwysyna powinni dla przykładu powiesić za jaja publicznie.

Chuj w dupę puszczalskim zdzirom. A napalonym ruchaczom butelka w nos.
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
Zgłoś
zMiEnNy_NiCk 2016-08-18, 19:53
Przynajmniej on już go nie zatrzyma....
Zgłoś
giga92 2016-08-18, 20:13
pod koniec jeszcze obrócił nóż podczas próby wyciągnięcia
Zgłoś
taitamta 2016-08-18, 21:50 4
Paździoch szaleje

..........
Zgłoś
geolog123456789 2016-08-18, 22:25
powtórzę to co dziś wyczytałem:
pewnie do posterunku żywy nie dojechał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów