Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógł szybciej zap🤬lać na tych wąskich ścieżkach. No nic, mamy nadzieję, że jeszcze zobaczymy go na hardzie.
Szary_Jeleń napisał/a:
Dobra, w lesie niech sobie jeżdżą, c🤬j z nimi.
może ich jakaś puma czy niedzwiedz dopadnie i bedzie materiał na harda

sej_maj_nejm_bicz napisał/a:
To nowy Wiedzmin?
Leszy w ciele cielęcia.
A wgl. czego oczekiwał zap🤬lając na złamanie karku? Poduszek??
Korc🤬ała napisał/a:
Do końca czekałem, aż się z innym pedalażem p🤬lnie.
A ja czekałem aż poderżnie sobie gardło o linkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie