Niespodzianka dla kierowcy w trakcie zapierdalania po trasie rajdu. Nie wiem jaki rajd i jaki kierowca, bo szukać mi się nie chce, ale chłopak sobie poradził:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@repowski
Jak się jedzie to lżej się kierą kręci. Zobacz jak w miejscu próbuje kręcić, a jak mu to idzie podczas jazdy.
Jak się jedzie to lżej się kierą kręci. Zobacz jak w miejscu próbuje kręcić, a jak mu to idzie podczas jazdy.
Nie wina seicento bo widać, że zarówno naba jak i kierownica są zmienione. Sam to przerabialem u siebie w aucie, te srubki lubia sie wykrecac (mi zostaly 3 jak zauważyłem braki) Niestet jak sie kupuje zestawy z alledrogo to czasem tak bywa
Ale odcinek ukończył no i to pomachanie kierownicą może najlepszego czasu nie wykręcił, ale największą popularność na tym rajdzie wygrał z całą pewnością XD
Paweł B. na 3 Rundzie Motul Rallyland Cup zrobił to mistrzowsko
i tak jest to seicento
i tak jest to seicento
Grunt że cały czas trzymał rękę na kierownicy
Polak prze chuj i sobie poradzi....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów