W opisie jest ze serce wyjebało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
W opisie jest ze serce wyjebało
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebie mi tu tak zwanym fejkiem...
@up
A biologię w szkole miałeś? To gazy. Poczytaj trochę.
To się nazywa niespodzianka
casimus napisał/a:
heh ty kurwa gazie...
to ouuuuuu od 3.5 sekundy rozpierdala system:P
Z jak w tarazanie malpy obuz zobaczyly mi sie skojarzylo
Z jak w tarazanie malpy obuz zobaczyly mi sie skojarzylo
Fake jak skurwysyn.
^UP
wasze nicki to Fake....
gimbusom sie uczyc nie chciało to teraz każda nowa rzecz dla nich to Fake....
w organizmie gromadzone są gazy (chyba że jest jakas rana otwarta) po czym martwe Ciało jest jak tykająca bomba...
pracuje w ratownictwie medycznym i nie raz widzielismy z chlopakami takowe "tykające bomby" czekające na nas w mieszkaniach...
wiec skonczcie pier**c i podziwiajcie bo i wam kiedys tak bebechy pier**ną. Jak mając 60 na karku pewnego ranka sie nie obudzicie.. a wasze ciało bedzie gnic na łóżku w domu w samotnosci bo w mlodosci byliscie jeb**mi hejterami na sadisticu, a że wasnikt nie lubił, to se nawet dupy na starośc nie znalezliscie.
wasze nicki to Fake....
gimbusom sie uczyc nie chciało to teraz każda nowa rzecz dla nich to Fake....
w organizmie gromadzone są gazy (chyba że jest jakas rana otwarta) po czym martwe Ciało jest jak tykająca bomba...
pracuje w ratownictwie medycznym i nie raz widzielismy z chlopakami takowe "tykające bomby" czekające na nas w mieszkaniach...
wiec skonczcie pier**c i podziwiajcie bo i wam kiedys tak bebechy pier**ną. Jak mając 60 na karku pewnego ranka sie nie obudzicie.. a wasze ciało bedzie gnic na łóżku w domu w samotnosci bo w mlodosci byliscie jeb**mi hejterami na sadisticu, a że wasnikt nie lubił, to se nawet dupy na starośc nie znalezliscie.
Rozwaliło mnie te całe "uuuu" na końcu xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów