📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jestem ciekaw co przyniesie 2021 bo do przeszłości się nie cofniemy.
maksymilian45 napisał/a:
Kontent w 2020.
Jestem ciekaw co przyniesie 2021 bo do przeszłości się nie cofniemy.
Może oby III wojne światową..... Bo tego wagoniku spierdolenia nie da się już niaczej zatrzymać jedynie globalnym restartem
silwerbalk napisał/a:
Może oby III wojne światową..... Bo tego wagoniku spierdolenia nie da się już niaczej zatrzymać jedynie globalnym restartem
Tak globalny teatr wojny to jedyny ratunek tylko gdzie spierdolić żeby nie brać w nim udziału..? Myślę, że najlepiej do afryki tam nie ma o co się bić Jak powróci normalność to wrócę na zgliszcza europy trochę pewnie opalony, ale chuj tyle wytrzymam i będę odbudowywał po mału Polskę, ale już nawe prawa będą w niej obowiązywać tacy wykolejeńcy umysłowi byliby wypędzani poza granice bez możliwości powrotu..
Hmm teraz taka myśl mnie naszła, bo wysyp tego typu pokurwieńców umysłowych jest oczywistym rezultatem pokurwionych czasów, ale może w tym szaleństwie ci umysłowi niedojeby typu trans mają trochę racji przynajmniej ta męska część, która podrabia się za kobiety... BO wiadomo, że świat stoi na głowie i samo bycie kobietą jest około 2 x bardziej cenne od bycia mężczyzną a przez to kobiety mają łatwiej praktycznie w każdym możliwym aspekcie życia i co za tym idzie mają lżejsze łatwiejsze życie. Więc skoro tak jest to dlaczegoby nie zmienić się w kobietę tym bardziej jeśli pojeb ma predyspozycje fizyczne i po "przemianie" nie będzie można go odróżnić od kobiety i w ten sposób ułatwić sobie życia.... hmm pokuriwone ale ciekawe na pewno są zjeby, które tym właśnei się kierują....
Dobra udało mi się ogarnąć co to za kanały. Ten "blondi", to Natt, a ten drugi to Finn.
Jednak ten pierwszy konkretnie udaje głos xD
Jednak ten pierwszy konkretnie udaje głos xD
Jakie to jest kurwa ohydne i obleśne...
żyjemy w pięknych czasach
youtube.com/channel/UCOwnySwHSJ4-TaogUrF72ng
których nie lubimy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów