Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda że kotek nie trafił na doga argentynskiego albo kaukaza
Ja mam kaukaza u siebie na posesji - 95kg wagi i to jeszcze młody pies, u mnie ten filmik zupełnie inaczej by wyglądał - nie mówię że pies by od razu wygrał ale nie poddał by się bez walki
Ja mam kaukaza u siebie na posesji - 95kg wagi i to jeszcze młody pies, u mnie ten filmik zupełnie inaczej by wyglądał - nie mówię że pies by od razu wygrał ale nie poddał by się bez walki
Ta musiałby na miejscu jeść, bo kto by to dźwigał.
Ta musiałby na miejscu jeść, bo kto by to dźwigał.
Jeszcze raz i powoli, bo nichuja nie rozumiem.
Zależy który pierwszy dobralby się do gardła...kotek szybszy i zwinniejszy więc ma przewagę
Owszem, psy waleczne ale taki "kotecek" też niczego sobie. Wagowo pewnie cięższy od kaukaza do tego pazury które podobnie jak kły zabijają. Do tego dziko żyjący a więc z całą pewnością "kotecek" będzie zwinniejszy i sprawniejszy niż kaukaz, co widać na powyższym filmie: kaukaz nie sforsuje takiego ogrodzenia, "kotocek" zaś bez problemu w obie strony, na powrocie jeszcze z "kaukazem" w pysku
Szkoda że kotek nie trafił na doga argentynskiego albo kaukaza
Chłopie to są urodzeni łowcy, żadna psina nie ma szans z takim dużym kotem
Chłopie to są urodzeni łowcy, żadna psina nie ma szans z takim dużym kotem
Zuch! Masz u mnie piwo w realu.
przeciez te kotki zabijaja slonie czy inne bawoły, wiec o czym Ty pierdolisz about ?
"Odnotowano, że jaguar może wlec ważącego 360 kg byka w paszczy i zetrzeć na proch najtwardsze kości [...] poluje w gęstej dżungli na dzikie ssaki ważące do 300 kg"
Piesek nie miałby szans
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów