Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W ogóle mieć psa i traktowanie go jak człowieka to trzeba być chory umysłowo
K🤬a jakim trzeba być zjebem, aby doprowadzić psa do takiej sytuacji? I to owczarka nomen omen "niemieckiego"?
Jednego z najczystszych psów? Ten gość powinien wp🤬lić to gówno, bo to jego wina, nie owczarka niemieckiego.
Napisze wprost, owczarek niemiecki to stworzenie mądrzejsze od większości ludzi.
Jednego z najczystszych psów? Ten gość powinien wp🤬lić to gówno, bo to jego wina, nie owczarka niemieckiego.
Napisze wprost, owczarek niemiecki to stworzenie mądrzejsze od większości ludzi.
Ludzie mówią że pies to najlepszy przyjaciel człowieka podobnie jak kot i inne smrody w domu. Zero pożytku same kłopoty i smród.
donkapusta napisał/a:
K🤬a jakim trzeba być zjebem, aby doprowadzić psa do takiej sytuacji? I to owczarka nomen omen "niemieckiego"?
Idz tam op🤬lic owczarkowi kolbe

Mahonie lubią takie smakołyki. Pogłaskał psa i podziękował.
lukas_21221 napisał/a:
Idz tam op🤬lic owczarkowi kolbe
Kolega po % jak widzę. Owczarki akurat zawsze dają znać, że czas się wysrać. Może ten został w samochodzie na dłużej i nie chciał opuścić pilnowanej własności.
Takie suche to się zgarnia papierowym ręcznikiem, albo torebką foliową, bo mając psa, chyba ZAWSZE masz je przy sobie, nie? Syfiarzu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie