18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Niespodzianka
Popielniczka • 2011-01-31, 23:21
Małe zaskoczenie

Wy, którzy nienawidzicie Żydów tak bardzo. Dlaczego zaadoptowaliście ich religię.
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
Zgłoś
Fumigant 2011-01-31, 23:39 11
niech kupią takie transity DHL-owi to może się doczekam kuriera ze świątecznym prezentem dla brata

Zabijam i płacą mi za to!
Zgłoś
p................s 2011-01-31, 23:41
Chomiczek był na hardzie a teraz tranzitem zapierdala...
Zgłoś
j................7 2011-02-01, 0:18
czemu ten filmik tak zacina ?
Zgłoś
p................s 2011-02-01, 2:18 1
@up bo mieszkasz na wsi i twój dostawca ma wyjebane, ewentualnie masz napad padaczkowy
Zgłoś
chybeck 2011-02-01, 2:46
dzisiaj oglądałem ten odcinek. najlepszy program motoryzacyjny i można się pośmiać więcej niż przy polskich komediach.
Zgłoś
~Faper Noster 2011-02-01, 14:00
1:24 a blowjob?

21 = 3 * 7
Zgłoś
A................t 2011-02-01, 17:14
Muzyczka od 19 sek z gry Army of Two xD tak możecie mnie zjebać że kogo to obchodzi;p
Zgłoś
d................k 2011-02-01, 17:34 3
To PowerPoint może nagrywać filmiki? :O
Zgłoś
magikp1 2011-02-01, 17:36
jak zobaczyłem te wszystkie budziki na desce rozdzielczej to od razu pomyślałem że to nie jest seryny transit
Zgłoś
fifus92 2011-02-01, 17:45 4
Angrist napisał/a:

Muzyczka od 19 sek z gry Army of Two xD tak możecie mnie zjebać że kogo to obchodzi;p

Nie ma takiej gry jak "Army of Two xD".

Chyba, że to jakaś odsłona dla pedałodebili, o której xD na pewno xD wszyscy xD, którzy xD używają xD słyszeli. Zesrałem się ze spiny..
Zgłoś
klema 2011-02-01, 17:59
@up
Taki młody, a już zawory nie trzymają ?
Zgłoś
PsyInfection 2011-02-01, 19:30

gościu w 10 sek robi kupe albo jakiś murzyn zaszedł go od tył...
Zgłoś
gaasek 2011-02-01, 19:43
Mógł by mi ktoś powiedzieć który to odcinek??
Zgłoś
koniu 2011-02-01, 20:41 2
PsyInfection napisał/a:

Obrazek
gościu w 10 sek robi kupe albo jakiś murzyn zaszedł go od tył...

albo to po prostu Jerzy Dudek

Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów