Małe zaskoczenie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niech kupią takie transity DHL-owi to może się doczekam kuriera ze świątecznym prezentem dla brata
Chomiczek był na hardzie a teraz tranzitem zapierdala...
czemu ten filmik tak zacina ?
@up bo mieszkasz na wsi i twój dostawca ma wyjebane, ewentualnie masz napad padaczkowy
dzisiaj oglądałem ten odcinek. najlepszy program motoryzacyjny i można się pośmiać więcej niż przy polskich komediach.
1:24 a blowjob?
Muzyczka od 19 sek z gry Army of Two xD tak możecie mnie zjebać że kogo to obchodzi;p
To PowerPoint może nagrywać filmiki? :O
jak zobaczyłem te wszystkie budziki na desce rozdzielczej to od razu pomyślałem że to nie jest seryny transit
Angrist napisał/a:
Muzyczka od 19 sek z gry Army of Two xD tak możecie mnie zjebać że kogo to obchodzi;p
Nie ma takiej gry jak "Army of Two xD".
Chyba, że to jakaś odsłona dla pedałodebili, o której xD na pewno xD wszyscy xD, którzy xD używają xD słyszeli. Zesrałem się ze spiny..
gościu w 10 sek robi kupe albo jakiś murzyn zaszedł go od tył...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów