18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2023-08-04, 7:39
dobrze ze pan wisielec finalnie stanął na własnych nogach...
Zgłoś
OlejhunterPL 2023-08-04, 8:50 96
Matka go chowała, może w biedzie ale jak umiała. A on to teraz wyrzucił do kosza, jej całe wysiłki. Ojciec to samo, jeśli był to zapierdalał na niego całe jego dzieciństwo. A mu się tak we łbie pojebało. Skoro już chciał się zajebać, to mógł chociaż wyjść z domu, zostawić list że idę w świat w pizdu z tej bidy. Mieliby chociaż nadzieję że znajdzie lepsze życie. A tak napluł im w twarz. Skurwiel jeden.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2023-08-04, 8:53
Halman napisał/a:

dobrze ze pan wisielec finalnie stanął na własnych nogach...

Za wisielcem jest ktoś, kto go trzyma. Zwróć uwagę na dwie łapy w pomarańczowej bluzce trzymające go w pasie.

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
bizar800 2023-08-04, 9:01 13
OlejhunterPlL napisał/a:

Matka go chowała, może w biedzie ale jak umiała. A on to teraz wyrzucił do kosza, jej całe wysiłki. Ojciec to samo, jeśli był to zapierdalał na niego całe jego dzieciństwo. A mu się tak we łbie pojebało. Skoro już chciał się zajebać, to mógł chociaż wyjść z domu, zostawić list że idę w świat w pizdu z tej bidy. Mieliby chociaż nadzieję że znajdzie lepsze życie. A tak napluł im w twarz. Skurwiel jeden.

ale wiesz ,ze choroba umyslowa to tez choroba? to jakbys mowil ,ze surkiwiel syn umierajacy na raka bo ma raka xd
Zgłoś
JamPawel 2023-08-04, 10:23 1
Był spionizowany, to go spoziomizowali, nie wróżę mu dobrze.
Zgłoś
GordonMeman 2023-08-04, 11:13 2
spaniały to był lajt boży nie zapomnę go nigdy
Zgłoś
Cipczan 2023-08-04, 13:22 1
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Za wisielcem jest ktoś, kto go trzyma. Zwróć uwagę na dwie łapy w pomarańczowej bluzce trzymające go w pasie.

Wąski w pasie, dobrze pcha się.
Zgłoś
dOpieca 2023-08-04, 20:49 2
OlejhunterPlL napisał/a:

Lepiej bym tego nie ują , piwo
Zgłoś
kowboj 2023-08-04, 21:24 1
Jak myślicie czy leczenie elektrowstrząsami w psychiatryku niedoszłego samobójcę by mu pomogło się ogarnąć w życiu?
Zgłoś
JebacPis100procent 2023-08-05, 6:14 1
Dostał sporo lajków podczas transmisji. Czyli nie wszystko stracone.
Zgłoś
sadeczek 2023-08-05, 16:50 6
OlejhunterPlL napisał/a:

imho chuja wisi on rodzicom. On się na świat nie pchał.
Jeśli jego rodzice traktowali go jako inwestycję, to już ich sprawa, bo żadnej umowy z nim nie podpisali przed jego urodzeniem. Gdyby rodzice zapewniali mu jego potrzeby psychiczne w dzieciństwie, to pewnie by się w tym wieku nie zabił.
Ogólnie wiadomo, szkoda człowieka, ale nie z powodu "szacunku" dla rodziców...

Zakładam, że większość ludzi nigdy nie poczuje tego, co czuje człowiek, kiedy decyduje się na odebranie sobie życia. Więc zdrowa psychicznie osoba dziwi, co to za chujowe zachowanie. Ale to po prostu ignorancja - ja tego nie przeżyłem, więc zakładam, że ja bym nigdy czegoś takie nie zrobił. A każdego człowieka da się doprowadzić do takiego stanu

Tylko po chuj robił z tego stream, to ja nie wiem
Zgłoś
homorek 2023-08-05, 22:20 3
Rodzice nie powinni chować swoich dzieci.
Zgłoś
gurup 2023-08-10, 22:33 1
homorek napisał/a:

Rodzice nie powinni chować swoich dzieci.

Powinni chować ale nie powinni grzebać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem