Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Matka go chowała, może w biedzie ale jak umiała. A on to teraz wyrzucił do kosza, jej całe wysiłki. Ojciec to samo, jeśli był to zapierdalał na niego całe jego dzieciństwo. A mu się tak we łbie pojebało. Skoro już chciał się zajebać, to mógł chociaż wyjść z domu, zostawić list że idę w świat w pizdu z tej bidy. Mieliby chociaż nadzieję że znajdzie lepsze życie. A tak napluł im w twarz. Skurwiel jeden.
ale wiesz ,ze choroba umyslowa to tez choroba? to jakbys mowil ,ze surkiwiel syn umierajacy na raka bo ma raka xd
Za wisielcem jest ktoś, kto go trzyma. Zwróć uwagę na dwie łapy w pomarańczowej bluzce trzymające go w pasie.
Wąski w pasie, dobrze pcha się.
Matka go chowała, może w biedzie ale jak umiała. A on to teraz wyrzucił do kosza, jej całe wysiłki. Ojciec to samo, jeśli był to zapierdalał na niego całe jego dzieciństwo. A mu się tak we łbie pojebało. Skoro już chciał się zajebać, to mógł chociaż wyjść z domu, zostawić list że idę w świat w pizdu z tej bidy. Mieliby chociaż nadzieję że znajdzie lepsze życie. A tak napluł im w twarz. Skurwiel jeden.
Lepiej bym tego nie ują , piwo
imho chuja wisi on rodzicom. On się na świat nie pchał.
Jeśli jego rodzice traktowali go jako inwestycję, to już ich sprawa, bo żadnej umowy z nim nie podpisali przed jego urodzeniem. Gdyby rodzice zapewniali mu jego potrzeby psychiczne w dzieciństwie, to pewnie by się w tym wieku nie zabił.
Ogólnie wiadomo, szkoda człowieka, ale nie z powodu "szacunku" dla rodziców...
Zakładam, że większość ludzi nigdy nie poczuje tego, co czuje człowiek, kiedy decyduje się na odebranie sobie życia. Więc zdrowa psychicznie osoba dziwi, co to za chujowe zachowanie. Ale to po prostu ignorancja - ja tego nie przeżyłem, więc zakładam, że ja bym nigdy czegoś takie nie zrobił. A każdego człowieka da się doprowadzić do takiego stanu
Tylko po chuj robił z tego stream, to ja nie wiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów