📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sprawdzała czy jej psiocha nie pękła.
Z trzy lata temu byłem na placu zabaw z dziećmi i żoną.
Nagle patrzę obok mnie w takiej fajnej kopule dla dzieci, leci strumyk (nie wiedziałem jeszcze co to było).
Nagle żona pokazuje abym spojrzał w lewo no i patrzę.
A tam coś ok chyba 12-13 latka stojąca obok mnie podwinęła kieckę, przesunęła majta na bok, wypięła się do przodu i sika na legalu jak jak gdyby nigdy nic.
Cipy nie widziałem bo krępowałem się w ogóle tam patrzeć (widziałem tylko ze sięgała mi do barka a mam 180cm no i była blondyną).
Po wszystkim po prostu poszła dalej bawić się w kopule.
Innym razem, siedzę z dziećmi na placu, paczam a tam w podobnym wieku na bujawce odsuwa majta i drapie się po psiochu. Nie chciałem tego widzieć no ale innej opcji nie było.
W tym przypadku widziałem wszystko i aż rzygać mi się zachciało bo na sam koniec jeszcze powąchała palce i sama się wygięła pewnie od smrodu. Zastanawiam się jak to jest możliwe aby nie nauczyć dzieci chociaż małej krzty tego, że to co w majtkach to nie na pokaz.
Z trzy lata temu byłem na placu zabaw z dziećmi i żoną.
Nagle patrzę obok mnie w takiej fajnej kopule dla dzieci, leci strumyk (nie wiedziałem jeszcze co to było).
Nagle żona pokazuje abym spojrzał w lewo no i patrzę.
A tam coś ok chyba 12-13 latka stojąca obok mnie podwinęła kieckę, przesunęła majta na bok, wypięła się do przodu i sika na legalu jak jak gdyby nigdy nic.
Cipy nie widziałem bo krępowałem się w ogóle tam patrzeć (widziałem tylko ze sięgała mi do barka a mam 180cm no i była blondyną).
Po wszystkim po prostu poszła dalej bawić się w kopule.
Innym razem, siedzę z dziećmi na placu, paczam a tam w podobnym wieku na bujawce odsuwa majta i drapie się po psiochu. Nie chciałem tego widzieć no ale innej opcji nie było.
W tym przypadku widziałem wszystko i aż rzygać mi się zachciało bo na sam koniec jeszcze powąchała palce i sama się wygięła pewnie od smrodu. Zastanawiam się jak to jest możliwe aby nie nauczyć dzieci chociaż małej krzty tego, że to co w majtkach to nie na pokaz.
Udaję cnotkę co ją boli a pewno nie takiego drągala miała już w sobie
Bejker napisał/a:
Zastanawiam się jak to jest możliwe aby nie nauczyć dzieci chociaż małej krzty tego, że to co w majtkach to nie na pokaz.
Zapytaj żony, kto wam dzieci narobił
moja kuzynka zjezdzała na na poręczy i tam był taki mały gwóżdz i se pipke porysowała i jej założyli dwa szwy i do dzisiaj ma ksywkę szwaczka.
Chyba jakiś pedok nagrywa z tej perspektywy aby na majteczki popatrzeć.
BrunerOvned, przecież to nie nasze dzieci ...a widać ty ...jesteś zbyt biedny umysłowo. Piszę o innych dzieciach. innych par np. twoje.
Bejker napisał/a:
Zastanawiam się jak to jest możliwe aby nie nauczyć dzieci chociaż małej krzty tego, że to co w majtkach to nie na pokaz.
Ale edukacja seksualna w szkołach niepotrzebna, bo przecież "rodzice nauczą". No to masz, jak "nauczą".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów