📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedziesz sobie spokojnie lewym pasem i budzisz się w szpitalu. No kurwa, rewelacja!
Zakładając że się obudzisz..
Dobrze mu tak. Dostał karę za zbyt małą odległość od poprzedzającego pojazdu.
Oczywiście wina tego typa co nagrywał. Powinien zachować taką odległość, żeby zdążyć wyhamować. Ale nie, woli zapierdalać i takie są tego efekty. I jeszcze pierdolenie, że "źle oznakowane". Kurwa, co mieli zrobić? Postawić halogen o powierzchni 200 m^2 z napisem "Uważaj chuju, bo się tu zwęza".
Zresztą bez jaj, przed nim jechała osobówka, a nie ciężarówka, spokojnie widział co się dzieje przed tym samochodem. Szkoda typa w TIRze, któremu narobił kłopotów wpierdalając się w niego (opóźnienia, formalności itp.)
Zresztą bez jaj, przed nim jechała osobówka, a nie ciężarówka, spokojnie widział co się dzieje przed tym samochodem. Szkoda typa w TIRze, któremu narobił kłopotów wpierdalając się w niego (opóźnienia, formalności itp.)
@magik Ty to lepiej wyskakuj a nie głupoty piszesz.
I jeszcze pierdolenie, że "źle oznakowane". Kurwa, co mieli zrobić? Postawić halogen o powierzchni 200 m^2 z napisem "Uważaj chuju, bo się tu zwęza".
A dlaczego by nie ?To trasa jakaś ekspresówka czy może nawet autostrada a pachołki zaczynają się jakieś 40 m przed tą pierwszą maszyną-to jest kurwa niepoważne,przy prędkości 100km/h robi się jakieś 30m/s+reakcja no to w takiej sytuacji ja nie widzie nic innego jak ci robotnicy sami się o to prosili.Ekspertem nie jestem ale na mój prosty rozum kierowcy było wiele cyników które wpłynęły na tą chujową sytuacje i nie winiłbym za to najbardziej kierowcy.
I jeszcze pierdolenie, że "źle oznakowane". Kurwa, co mieli zrobić? Postawić halogen o powierzchni 200 m^2 z napisem "Uważaj chuju, bo się tu zwęza".
A dlaczego by nie ?To trasa jakaś ekspresówka czy może nawet autostrada a pachołki zaczynają się jakieś 40 m przed tą pierwszą maszyną-to jest kurwa niepoważne,przy prędkości 100km/h robi się jakieś 30m/s+reakcja no to w takiej sytuacji ja nie widzie nic innego jak ci robotnicy sami się o to prosili.Ekspertem nie jestem ale na mój prosty rozum kierowcy było wiele cyników które wpłynęły na tą chujową sytuacje i nie winiłbym za to najbardziej kierowcy.
@up Wypowiedzi internetowych zbieraczy piw za pojechanie na kogoś czas zacząć.
@kalwi
teraz w internecie już własnej opinii nie można wyrazić?Chyba od tego jest internet.
@kalwi
teraz w internecie już własnej opinii nie można wyrazić?Chyba od tego jest internet.
@up nie, internet jest od pierdolenia na okręte o smoleńsku i niezamkniętym dachu Narodowego...
Magik2501 napisał/a:
Oczywiście wina tego typa co nagrywał. Powinien zachować taką odległość, żeby zdążyć wyhamować. Ale nie, woli zapierdalać i takie są tego efekty. I jeszcze pierdolenie, że "źle oznakowane". Kurwa, co mieli zrobić? Postawić halogen o powierzchni 200 m^2 z napisem "Uważaj chuju, bo się tu zwęza".
Jaja sobie robisz? Na takiej drodze znak informujący o zanikającym pasie powinien stać przynajmniej 500m przed zwężeniem. I nie ma tu miejsca na dyskusje, a ty to chyba w straży miejskiej pracujesz skoro za wszelką cenę chcesz winić kierowcę.
@up pewnie, że tak!
Sam nakurwiam czasem po 10k km w miesiącu i takiej niespodzianki jeszcze nie spotkałem - ani w niemcowni, ani u Nas, ani nawet na Litwie, Słowacji, Węgrzech czy w Rumuni.
Sam nakurwiam czasem po 10k km w miesiącu i takiej niespodzianki jeszcze nie spotkałem - ani w niemcowni, ani u Nas, ani nawet na Litwie, Słowacji, Węgrzech czy w Rumuni.
Wina kierowcy z tego srebrnego gówna- proste jechał jak cipa i myślał tylko o sobie, jak srał w gacie to mu noga nad pedałem hamulca zadrżała
@realus widać że jeździsz tylko miejskim albo ze swoim starym w foteliku czy w siedzisku, zawsze wszystko widzisz najlepiej...
@realus widać że jeździsz tylko miejskim albo ze swoim starym w foteliku czy w siedzisku, zawsze wszystko widzisz najlepiej...
dlatego właśnie staram się nie jeździć za czymś co mi zasłania cały pas... u nas spotkałem się z takim czymś może nie z robotami ale z inteligentami wystawiającymi trójkąt 5m za samochodem bo mu się iść nie chce... a co do tych "trzymających odpowiednią odległość" to chciał bym to zobaczyć bo generalnie ludzie siedzą na dupie nawet jak nie ma jak wyprzedzić ani w rezultacie nie ma po co więc spójrzcie na siebie jak jeździcie a później kogoś oceniajcie o ile w ogóle jeździcie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów