📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kurwa mać. Chuj mnie obchodzi czy szukałeś czy nie. Połowa ludzi tak napisze a później jest 5 linków z Byłowni.
Masz i kurwa czytaj regulamin:
Masz i kurwa czytaj regulamin:
Cytat:
3) Frazy niemile widziane
Nie należy pisać tego, czego by się nie chciało później czytać na stronie głównej, a w szczególności:
- "Cześć, to mój pierwszy post!" "jestem tu nowy"
- "szukałem nie znalazłem"
- "jak się nie podoba to wypierdalać"
- "ps. Panie Moderatorze, jeśli ..."
@Up nie rozumiem po co ten bulwers. 3/4 ludzi tak pisze, więc jakoś weszło w krew i napisałem - wybacz. Następnym razem sobie daruję a tymczasem zaparz sobie ziółka dla spokojności.
Zdecydowanie lepiej docierają do mnie proste tłumaczenia bez "kurwa"
Zdecydowanie lepiej docierają do mnie proste tłumaczenia bez "kurwa"
Co z tego, że 3/4 ludzi tak pisze?
To nie znaczy, że Ty też musisz.
To nie znaczy, że Ty też musisz.
Już chciałem napisać, że beło, bo beło takie zaczynające się podobnie, ale nie - tam wylądował, a tutaj poleciał na pysk.
'Woooow! I just destroyed my new snowmobile!'
tylko debil skacze i nie wie co znajduje sie za górą... szkoda że nie było tam 150 m przepaści
Nie martwcie się o skuter, z następnej wypłaty tatusia kupi sobie nowy
Kurwa! Poezja!
Kurwa, co za pizda. Miał już ślady "namalowane" to nie, musiał po swojemu! A teraz ma!
W tytule jest "ladowanie" to pomyślałem że coś o rozpierdalaniu. Kurwa chłopie naucz się pisać!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów