18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Suq-Madiq 2011-12-04, 18:57 3
"Samochod mnie pierdolnal jak latalem na motolotni"

Gdyby nie film nikt w szpitalu by w to nie uwierzyl

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Sethemar 2011-12-04, 19:19
Gdzie tu widzisz motolotnie?
Zgłoś
F................r 2011-12-04, 20:20
On widzi!
Zna prawdę!
Zgłoś
pisage 2011-12-04, 22:14
jeśli widzisz motolotnię zamiast paralotni to wiedz, że coś się dzieje

Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
Zgłoś
s................r 2011-12-04, 22:16
Gość ma rzeczywiście niesamowity fart Być potrąconym przez samochód pod czasu lotu "para"czy tam"moto" lotnią
Zgłoś
petervonwolfen 2011-12-04, 22:27 3
Pizda nie pilot. Na małej wysokości nie robi się zakrętów do stoku. Ma za karę

FLY TO LIVE LIVE TO FLY
Zgłoś
Talth92 2011-12-04, 22:35
opis mnie zmylił, bo myślałem, że uniknie jakoś drastycznego wypadku, a tutaj miłe zaskoczenie
Zgłoś
sherman 2011-12-04, 23:02
I tak własnie powinny wygladać filmiki na sadisticu
Zgłoś
Everal 2011-12-04, 23:05
jak przycelował jebany, hahaha

lastfm.pl/user/Nikers
Zgłoś
D4ron 2011-12-04, 23:06
o komar rozmaślił się o brykę ;P
Zgłoś
longlong7 2011-12-05, 4:13
co za niespodziewany zwrot akcji
Zgłoś
Krak 2011-12-06, 9:00
W powietrzu zderzyć się z autem - MISTRZ
Zgłoś
k................o 2011-12-09, 16:09
Jeden policjant do drugiego: Jasiu...a paralotnia to drapieżne zwierze????...A cholera go tam wie....Popatrz Jasiu wczoraj cały magazynek w niego wystrzeliłem zanim człowieka wypuścił...
Zgłoś
P................C 2012-06-29, 1:28
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów