Kierownik ciężarówki chyba niewiele mógł zrobić w tej sytuacji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mam doświadczenia za dużego w prowadzeniu takich zestawów więc może ktoś mnie poprawi.
Czy kierowca cięzarówki czasem za bardzo nie spanikował? Opona mu prawa poszła czy jak? Przypierdolił to przypierdolił, ale żeby zaraz tak zestaw wyłożyć? co on kierownice puscił?
Czy kierowca cięzarówki czasem za bardzo nie spanikował? Opona mu prawa poszła czy jak? Przypierdolił to przypierdolił, ale żeby zaraz tak zestaw wyłożyć? co on kierownice puscił?
fiate napisał/a:
Nie mam doświadczenia za dużego w prowadzeniu takich zestawów więc może ktoś mnie poprawi.
Zestaw inaczej reaguje niż pojedynczy pojazd, poza tym osobowy "spowolnił" mu prawą stronę. Do tego to głupi cep, bo można było przewidzieć i przynajmniej zwolnić
flejtuch napisał/a:
Czemu ślepi jeżdżą autami ?
raczej nie był ślepy, tylko zapatrzony w telefon, czyli zwyczajny debil.
Po pierwsze to widać że zapi%€^dala. Po drugie to oczywiście że mógł coś zrobic- jedziesz takim zestawem to walisz w debila który Ci wyjeżdża bo swoimi dziwnymi ruchami możesz spowodować jeszcze więcej szkód. A jakby skontrował to po prostu ten który zajeżdża mu drogę by był jedynym poszkodowanym. Widać brak doświadczenia kierowcy.
Przecież mógł zatrąbić i walić długimi.
Kierowcy ciężarówek tylko to potrafią. Widzę to codziennie.
smc napisał/a:
Przecież mógł zatrąbić i walić długimi.
Przestań jeździć ekspresówką 70km/h prawym pasem to nie będą trąbić
a bylo nie udawac tirowca i odlozyc telefon
turor napisał/a:
Przestań jeździć ekspresówką 70km/h prawym pasem to nie będą trąbić
To prawda, tak jeżdżę. Ale co to ma do rzeczy?
Osobówka na 100% była w martwym polu ciężarówki. Stąd kierowca dużego nawet nie ogarnął co się stało. Druga sprawa, że ciężarowy kierownik na pewno widział że tworzy się korek i mógł przewidzieć taką sytuację i na przykład zwolnić...
sadolowi eksperci już przesyłają swoje analizy niczym girkin z piwnicy
Jeden gówniany Suv i taki rozpierdol. Mógł próbować odbijać w lewo tym zestawem, ale przy tej prędkości to pewnie finał mógł być jeszcze gorszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów