...męża z delegacji... Udało mu się? Udało. A tą kurwę za nim bym wyjebał ale już bez asekuracji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Romantycznie, jak w jakieś bajce.
Ludzie się śmieją i myślą "biedny mąż", podczas gdy ich własne wierne żony niejednego chuja w sobie miały, gdy oni byli poza domem.
ale była przygotowana , nie każda ma wąż strażacki pod ręką
Up
no jasne, że w każdym mieszkaniu zdradzającej kobiety jest wąż strażacki...
każda ma dodatkowo spadochron, bungee i trampolinę pod oknem... coś czuję, że opis tematu z dupy trochę
no jasne, że w każdym mieszkaniu zdradzającej kobiety jest wąż strażacki...
każda ma dodatkowo spadochron, bungee i trampolinę pod oknem... coś czuję, że opis tematu z dupy trochę
Kolejny opis z dupy - tiaaa bo każdy ma pod łóżkiem liny/pasy...
Nie wiem co tamnakręcili - ale idąc zjebaniem sadistikowym - u mnie na osiedlu można by jebnąć podobny opis: żona najebanego faceta zamknęła by nie poszedł po wódę - to postanowił wyjść przez okno przytrzymując się piorunochronu i się zjebał na dół.
Nie wiem co tamnakręcili - ale idąc zjebaniem sadistikowym - u mnie na osiedlu można by jebnąć podobny opis: żona najebanego faceta zamknęła by nie poszedł po wódę - to postanowił wyjść przez okno przytrzymując się piorunochronu i się zjebał na dół.
To po co sie hajtac, niech kazdy sie rucha z kazdym i nie bedzie zdrad. Po co nature oszukiwac.
Robotę i tak zrobił, bo przecież się spuścił...
[z kim? z czym?] Cię zdradził - z tą kurwą
[kogo? co?] byś wyjebał - tę kurwę
tak na przyszłość.
[kogo? co?] byś wyjebał - tę kurwę
tak na przyszłość.
Suka nie da. Pies nie weźmie.
Ja bym mu jeszcze podziękował,że się dowiedziałem jaką mam "wspaniałą i gościnną żonę"
Ja bym mu jeszcze podziękował,że się dowiedziałem jaką mam "wspaniałą i gościnną żonę"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów