📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Po prostu piękne. Zapierdalać po nieznanej trasie. Ale mają w końcu zaprawę z chodników.
no w sumie normalna reakcja.. drop to lecę. Tylko, że to nie był prawdziwy drop.
I takie czekanie na 0:19!
Takie pytanie laika - jak się zapoznaje z trasą? Bo rozumiem, że przejście piechotą w grę nie wchodzi (zasady bezpieczeństwa), a z drugiej strony jadąc powoli chyba by się człowiek wypierdolił na ryj, gdyby to faktycznie był drop (to słówko już podłapałem z komentarzy powyżej )?
Takie pytanie laika - jak się zapoznaje z trasą? Bo rozumiem, że przejście piechotą w grę nie wchodzi (zasady bezpieczeństwa), a z drugiej strony jadąc powoli chyba by się człowiek wypierdolił na ryj, gdyby to faktycznie był drop (to słówko już podłapałem z komentarzy powyżej )?
chetek po nieznanej trasie jedzie się powoli jak się nie widzi co przed tobą
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
@chetek przed zawodami się przechodzi, normalnie jedziesz jak pizda, czyt. powoli. Większość tras, przynajmniej tych dobrze zaprojektowanych, ma tak zwane "chicken line" przy chujowo niebezpiecznych miejscach, za pierwszym razem omijasz, za drugim jak dasz rade nakurwiasz. Oczywiście za pierwszym razem, możesz pojechać jak koledzy powyżej:)
a jakby był tam drut spiczasty...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów