Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Film pokazuje jak w piękny sposób jedna osoba używając broni palnej może się obronić w pojedynkę jednym strzałem..
o następny za ogólnodostępną bronią. Jeden filmik gdzie broń miała właściwa osoba vs miliard filmików gdzie broń miał idiota, bandzior i zginął niewinny człowiek.
o następny za ogólnodostępną bronią. Jeden filmik gdzie broń miała właściwa osoba vs miliard filmików gdzie broń miał idiota, bandzior i zginął niewinny człowiek.
Masz ten miliard filmików? to wrzucaj tutaj a nie tylko piperzysz
Wolisz dać z siebie robić niewolnika tylko dlatego, że niewielka część społeczeństwa może korzystać z wolności w niewłaściwy sposób? Każdy mądry (myślący) człowiek popiera dostęp do broni dla zdrowych na umyśle ludzi.
Ile można wałkować kurwa że bandzior z gnatem pozyskuje tą broń nielegalnie. Jak się dobrze zakręcisz w Polsce to też klamkę dostaniesz na czarnym rynku. Jestem za tym żeby broń była powszechniejsza a nie ogólnodostępna jak w hamburgeryce. Mi wystarczy żeby wojskowi i policjanci dostali pozwolenie a wręcz przykaz że po służbie mają nosić ze sobą broń. A nie kurwa że nastolatek zabija nożem policjanta po służbie bo ten mu uwagę zwrócił na przystanku (coś takiego się wydarzyło i wydarzy się nie raz w tym chorym państwie.
Ty chyba w innym internecie żyjesz. Właśnie sadistic udowadnia, że prawie wszystkie filmiki gdzie ofiara, bądź świadek przestępstwa wygrywają obywatele, gorzej wyglądają filmiki z bezbronnymi.
Po za tym szybko wydajesz osądy. Kto Ci powiedział, że jestem "za ogólnodostępną bronią"? Nawet nie wiem co to znaczy. W Polsce broń jest ogólnodostępna jeśli mamy to traktować poważnie. Na przykład taki "nóż". Masa morderstw . Dzisiaj czytałem jak kobieta w Polsce ogłuszyła gościa chochlą i dobiła nożem. To już masz dwie bronie. Modne w Polsce są maczety , kastety, tonfy i kije bejsbolowe. W Polsce legalnie możesz posiadać broń czarnoprochową. Ja po prostu jako zdrowy na umyśle człowiek chciałbym móc w mieszkaniu i w samochodzie przewozić rewolwer na amunicje 38., załadowany rzecz jasna. By móc się w razie czego obronić przed atakiem uzbrojonych przestępców, oraz mieć większe poczucie bezpieczeństwa i sprawiedliwości. Więc kłamiesz twierdząc, że jestem "za ogólnodostępną bronią".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów