📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Po prostu każdy ma swoje miejsce...
Jak masz gadać głupoty to lepiej nic nie mów.
Tak to jest każdy ma to na co zapracował
oni ciężko pracowali na bród smród i ubóstwo .
Większość tych fotek jest z USA które miało tylko ok 500 lat na rozwój ekonomiczny i społeczny .
Bambusy były pierwsze na świecie i mieli ok 5000 lat i jedyne co osiągnęły ich tęgie umysły to chatka z gówna .
Widocznie niektórzy ludzie nie mogą rozwinąć się bardziej niż rzucanie dzidami do słoni .
Zauważcie że czarni w całej swojej historii nie stworzyli żadnej cywilizacji . Kiedy to biali : Grecka , Rzymska , Macedońska
żółci : Chińska , Japońska , Koreańska itp
Wszystkie rasy coś osiągnęły tylko nie czarnuchy .
Wy się użalacie nad nimi a w Polsce mamy tak samo biednych i głodujących ludzi . Nie na taką skale , ale też mogę wstawić takie zdjęcie w porównaniu do grubasów z maka .
oni ciężko pracowali na bród smród i ubóstwo .
Większość tych fotek jest z USA które miało tylko ok 500 lat na rozwój ekonomiczny i społeczny .
Bambusy były pierwsze na świecie i mieli ok 5000 lat i jedyne co osiągnęły ich tęgie umysły to chatka z gówna .
Widocznie niektórzy ludzie nie mogą rozwinąć się bardziej niż rzucanie dzidami do słoni .
Zauważcie że czarni w całej swojej historii nie stworzyli żadnej cywilizacji . Kiedy to biali : Grecka , Rzymska , Macedońska
żółci : Chińska , Japońska , Koreańska itp
Wszystkie rasy coś osiągnęły tylko nie czarnuchy .
Wy się użalacie nad nimi a w Polsce mamy tak samo biednych i głodujących ludzi . Nie na taką skale , ale też mogę wstawić takie zdjęcie w porównaniu do grubasów z maka .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów