📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Pan Tuk-Tuk i tak zachował się dużą cierpliwością.
Teraz czas na herbatkę, taka, taką, co tak rozkwita....
Ciapaj młyna...
Teraz czas na herbatkę, taka, taką, co tak rozkwita....
Ciapaj młyna...
021ku napisał/a:
Jakim trzeba być idiotą, żeby łapać za lufę w trakcie szamotaniny.
To to jeszcze chuj, ale kto decyduje się zaatakować gościa z wymierzona w siebie strzelbą?
Będąc w podstawówce,chodziliśmy na szaber na truskawki.Jako małolaci nie bardzo dbaliśmy o szkody jakie robiliśmy.Nie dość że zjadaliśmy truskawy.To jeszcze przy okazji niszczyliśmy krzaki. Młodzi głupi. Ganiał nas gość pare razy,ale że starszy był to zawsze się zdążyło uciec.
Chodził z nami do szkoły wnuczek tego gościa i opowiadał jak to dziadek się wkurwiał,że szarańcza mu w szkodę wchodzi. Spreparował naboje do dubeltówki tak,że zamiast śrucin nasypał soli kamiennej. Przyczaił się na nas w krzakach i jak na czworakach rabowaliśmy płody rolne,wypalił.Tylko raz.Ale za to skutecznie.
Huk,wrzask kolesia i spierdalanie że sam diabeł by nas nie dogonił. Sześć kryształków soli utkwiło w dupie kumpla się okazało.Szpital,konsternacja,panika.Potem przyszło wyjaśnienie że to sól.Wkurwienie rodziców kumpla.Noc z dupą w misce z zimną wodą. Wpierdol .
Jakie były konsekwencje w stosunku do dziadka?Nie wiem. Wtedy nie miało to dla nas znaczenia.
Do teraz jak się spotkamy gdzieś z kumplami,pada zawsze to samo pytanie .
-Ty Wojtek.
-Co?
-Idziemy na truskawki?
Chodził z nami do szkoły wnuczek tego gościa i opowiadał jak to dziadek się wkurwiał,że szarańcza mu w szkodę wchodzi. Spreparował naboje do dubeltówki tak,że zamiast śrucin nasypał soli kamiennej. Przyczaił się na nas w krzakach i jak na czworakach rabowaliśmy płody rolne,wypalił.Tylko raz.Ale za to skutecznie.
Huk,wrzask kolesia i spierdalanie że sam diabeł by nas nie dogonił. Sześć kryształków soli utkwiło w dupie kumpla się okazało.Szpital,konsternacja,panika.Potem przyszło wyjaśnienie że to sól.Wkurwienie rodziców kumpla.Noc z dupą w misce z zimną wodą. Wpierdol .
Jakie były konsekwencje w stosunku do dziadka?Nie wiem. Wtedy nie miało to dla nas znaczenia.
Do teraz jak się spotkamy gdzieś z kumplami,pada zawsze to samo pytanie .
-Ty Wojtek.
-Co?
-Idziemy na truskawki?
pół wątroby mu chyba odstrzelił..
i niech sie tarza w swoich wnętrznościach, tego chciał
ładnie.
ładnie.
lewaki po obejrzeniu tego video : Skąd ten człoiwiek miał broń ? żeby jej nie miał nic złego by się nie stało, musimy zmienić zasady posiadania i korzystania z broni jak NAJSZYBCIEJ!!!
Będzię śrut po muszli stukać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów