📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co ten kamerzysta tu odpierdolił to za karę powinien go ten sam los spotkać co tego z rozpłaszczoną głową..
Za liścia dostanie dożywocie (znaczy pewnie kilka lat, ale w takim południowo azjatyckim kraju na jeden chuj wychodzi)
Ja pierdziele, smartfony są z nami od kilkunastu lat, ludzie z nimi śpią, zabierają do sracza, ale nagranie 20 sekund filmiku na którym coś widać przekracza ich możliwości.
płacz sadoli w komentarzach na brak ujęcia rozjeżdzanej głowy z bliska to coś poprawiającego humor
Kamerzysta chuj.
słychać było jak rozpryskuje sie głowa jak arbuz
Dwa bezpańskie pieski posprzątają bałagan.
A może wincyj jest w okolicy?
Tak czy inaczej przejebane.
Dla jednego i drugiego.
Lipa w chuj.
A może wincyj jest w okolicy?
Tak czy inaczej przejebane.
Dla jednego i drugiego.
Lipa w chuj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów