Trzecia w nocy. I nagle sąsiad wali do drzwi pięścią! Byłem tak przerażony, że wypadła mi z rąk moja nowiusieńka wiertarka udarowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwko. chociaż w moim bloku sąsiad chyba kur...a śpi z wiertarką ...
wierce sobie dziure pod obraz nagle jak ktoś do drzwi! jeb! jeb! co jest?! co za debil przychodzi do mnie o 3 rano?
Kolejny "zajebisty" kawał który nawet nie zahacza o czarny humor...
O ile się nie myle to ten kawał tu już był pare razy... także, suche juz sie to robi.
Łopata miesiąca jest Twoja.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Chociaż ukuliśmy ze szwagrem inny troszkę tekst jak wierciliśmy:
"Kurwa, zasrane sąsiady walą w te ściany, że spokojnie powiercić nie można"
Chociaż ukuliśmy ze szwagrem inny troszkę tekst jak wierciliśmy:
"Kurwa, zasrane sąsiady walą w te ściany, że spokojnie powiercić nie można"
To jest chuj. Nad soba mam sasiadke ktora rzyga od rana do rana. Nie wiem co ona ma, czy bulimie czy jakas inna chorobe.
Ale wiem, ze ma nieskonczone poklady rzygowin. To dopiero uprzykrza zycie.
Idziesz rano srac, slyszysz jak rzyga.
Idziesz za chwile, ona dalej ryje broda o kibel.
Gotujesz obiad, slyszysz jak biegnie do kibla.
Siedzisz przed kompem dalej slyszysz ueeee ueeeee.
I tak caly czas rzyga. Non stop.
Fenomen.
Ale wiem, ze ma nieskonczone poklady rzygowin. To dopiero uprzykrza zycie.
Idziesz rano srac, slyszysz jak rzyga.
Idziesz za chwile, ona dalej ryje broda o kibel.
Gotujesz obiad, slyszysz jak biegnie do kibla.
Siedzisz przed kompem dalej slyszysz ueeee ueeeee.
I tak caly czas rzyga. Non stop.
Fenomen.
pucking rozjebałeś mnie tym zdjęciem xD
Tak jak w Kiepskich. Zawsze jak Paździoch przychodzi do Ferdka to jest akurat trzecia w nocy:
P: Dobry wieczór sąsiedzie!
F: Panie jaki wieczór? Trzecia w nocy!
P: Dobry wieczór sąsiedzie!
F: Panie jaki wieczór? Trzecia w nocy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów