Pierwsze od upadku komuny odwiedziny cywilnej osoby w schronie z omówieniem co jest czym. Wszystko w schronie jest "nowe" i sprawne.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Pierwsze od upadku komuny odwiedziny cywilnej osoby w schronie z omówieniem co jest czym. Wszystko w schronie jest "nowe" i sprawne.
Gdzie to dokładnie jest?! Nigdzie nie napisane.
Cytat:
A przecież to Lublin, gdzie jest jak jestTo ciekawe, aż dziwne wręcz. Nic nie rozjebane, okradzione itp.
coś mi się wydaje że jest na tatarach lub gdzieś w okolicach chemicznej
Stary zajął się akumulatorami, kiedy stara myła piczę idywidualnymi środkami przeciwchemicznymi.
Pancerne drzwi w pomieszczeniu z akumulatorami mogą być na wypadek wybuchu wodoru, który uwalnia się z akumulatorów kwasowych podczas ładowania.
Irydius napisał/a:
To ciekawe, kto rozkradł elemenety wyposażenia, skoro to pierwsze cywilne odwiedziny. Łącznica telefocniczna jest taka sprawna, że została tylko po niej obudowa i wyrwana wiązka przewodów.
pietras_ja napisał/a:
Gdzie to dokładnie jest?! Nigdzie nie napisane.
I o to chodzi. Pierwsza zasada urbexu.
Autorze, możesz powiedzieć, czy to pod którymś z opuszczonych miejsc w Lublinie, czy pod działającym zakładem? Ktoś Was tam wpuścił, czy włam?
W ogóle to chętnie bym się z Tobą/Wami wybrał na jakiś urbex.
Pozdrawiam kolegę eksploratora
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów